MASINI FORME SI USTENSILE TARTE

Tartele sunt unele dintre cele mai apreciate tipuri de prajituri, intrucat sunt considerate in general mai sanatoase, avand in vedere continutul lor bazat in mare parte pe fructe. Fresco Expert stie acest lucru si va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante si avansate echipamente din punct de vedere tehnologic, pentru productia acestor delicatese. Este vorba despre masini, forme si ustensile pentru tarte.

In aceasta categorie, intra echipamentele pentru tarte, dar si diverse alte forme de patiserie. Mai exact, ne referim la forme pentru tarte si aluat, crepiere (plite pentru clatite) si aparate de gofre (waffle). Ideale in patiserii, cofetarii si orice alta unitate de alimentatie publica de acest tip, echipamentele respective va vor ajuta sa obtineti rezultate remarcabile, care ii vor multumi pana si pe cei mai exigenti dintre clientii care va trec pragul.

Un alt mare avantaj al achizitionarii de masini, ustensile si forme pentru tarte de la Fresco Expert il constituie posibilitatea unei oferte personalizate. Proiectul Fresco, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie oferte in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra, dar mai ales in functie de specificul si bugetul business-ului pe care il conduceti. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere telefonica sau completand formularul online.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 27

Pagina
pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 27

Pagina
pe pagina
Setati descendent