Ce au in comun Molteni, the Rolls-Royce si Blade Runner?

/ / Articole
, Ce au in comun Molteni, the Rolls-Royce si Blade Runner?

Ce au in comun Molteni, the Rolls-Royce si Blade Runner?

Ceva incredibil se intampla cand vechiul intalneste noul, nu-i asa? De la recrearea modelelor auto clasice la filmele vechi preferate prelucrate digital in High Definition, traim vremuri in care unele dintre lucrurile favorite din trecut pot primi un facelift modern, cu ajutorul ultimelor tehnologii.

Dar ce inseamna asta in lumea echipamentelor pentru bucatarii profesionale?

Ca si in cazul altor preocupari creative, precum arhitectura, cinematografia sau croitoria, gatitul este o profesie profund ancorata in traditii. La urma urmei, procesele de oparire, prajire, coacere si Grill-ul, au fost utilizate de bucatarii din intreaga lume de sute de ani. Dar atunci cand aceste tehnici sunt combinate cu unele dintre cele mai moderne materiale, tendinte de design si tehnici de fabricaţie, lucrurile incep sa devina cu adevarat interesante.

Electrolux Professional cauta constant cai prin care mostenirea tehnologica poate fi integrata cu estetica secolului 21. Cai prin care se poate mentine loialitatea fata de originea unui design, in timp ce noile tehnologii sunt discret integrate pentru a raspunde cerintelor sefilor bucatari de astazi.

Nimic nu puncteaza mai bine aceasta idee in industria noastra decat Molteni Charactere care s-a alaturat recent conceptelor clasice precum  Rolls-Royce sau Blade Runner, care primit recent un facelift contemporan.

Fiind un bloc termic personalizat, Molteni a excelat in clasa proprie inca din 1923, mandrindu-se cu peste 90 de ani de traditie in expertiza manufacturiera, dedicata transformarii asteptarilor bucatarilor in realitate. Perfectionarea unui produs etalon va fi intodeauna o provocare, dar fiecare provocare aduce dupa sine si multe oportunitati.

Electrolux a analizat la structura Molteni si a reconstruit partea superioara si peretii laterali ai blocului termic cu Décor, – un material modern ultra-performant, necedita mentenanta minimala si este de cinci ori mai dur decat granitul. Au fost examinate cele mai pretentioase tehnologii de gatit si au fost incluse plite si wok-uri cu inductie, teppanyaki alaturi de arzatoare profesionale pe gaz. Au fost adaugate colturi personalizate si butoane de control personalizate  – totul pentru a se asigura ca nici un model nu seamana cu celalalt.