MODELE CALANDRU

Calandrele Electrolux Professional - calitate si productivitate sporite

Cresterea productivitatii cu nivel optim de igiena, datorita sistemelor electronice avansate pentru controlul si optimizarea procesului de calcare a hainelor, precum sistemul brevetat DIAMMS (Direct Ironer Advanced Moisture Management System)

Sistem direct de gestionare avansata a umiditatii la calandre (DIAMMS)

  • Obtineti cel mai inalt nivel de productivitate de la echipamentele dumneavoastra. cu ajutorul solutiilor automate de alimentare si pliere&commachange; pe care le puteti configura pe seria IC448 cu cea mai recenta versiune de avans&commachange; pliere si stivuire (FFS).
  • Reduceti costurile energetice cu ajutorul solutiilor noastre avansate pentru incalzire&commachange; precum functia brevetata Electrolux Ceramic Gas Burner (CB) (arzator ceramic pe gaz).
  • Reduceti actiunile de intretinere si puteti sta linistiti datorita benzilor standard Nomex™ si designul industrial al gamei de calandre Electrolux Professional.
  • Bucurati-va de caracterul ergonomic al produselor dumneavoastra livrate cu masa de alimentare cu vacuum si cilindrul multistratificat Dubixium®&commachange; usurand activitatea operatorului mai mult ca niciodata&commachange; ceea ce duce la o calitate excelenta a procesului de calcare.
  • Software inteligent Certus Management® Information System (CMIS). Obtineti o productivitate crescuta&commachange; faceti economii semnificative cu ajutorul functiilor ergonomice excelente de la calandrul Electrolux Professional prin adaugarea accesoriului special conceput&commachange; CMIS&commachange; sau prin utilizarea echipamentului de alimentare si pliere C-Flex IL.

CALANDRE CU BENZI

CALANDRE CU ROLA

CALANDRE DE MARE PRODUCTIVITATE C-FLEX

Profitati de calandrul de mare productivitate de la Electrolux Professional

Gama de calandre de mare productivitate C-Flex ofera cele mai bune echipamente pentru procesarea lenjeriilor de pat la un nivel inalt de productivitate si de calitate.

Alimentatoarele si dispozitivele de pliat sunt concepute pentru conectarea la calandrul C-Flex in vederea unei operari usoare.

  • Dispozitiv de pliat cu posibilitati flexibile de pliere incrucisata si stivuire.
  • Masa de alimentare cu vacuum pentru lenjerii de pat de dimensiuni mici si medii.
  • Aliemnator cu o singura statie cu capacitate de pana la 500 de bucati/ora.
  • Pliaza cu trei plieri pe lungime si una transversala&commachange; stivele sunt returnate la operator.
  • 2 plieri pe lungime care alcatuiesc o pliere frantuzeasca si 2 plieri transversale. Structura standard cu 3 stivuitoare cu sortare automata in functie de dimensiune.

VREI O OFERTA PERSONALIZATA PENTRU AFACEREA TA?