CAMERA FRIG

Camera frig pentru produse alimentare congelate si refrigerate

Aveti nevoie de o camera frig pentru abatorul, fabrica de preparare a carnii, centrul logistic alimentar sau supermarket-ul pe care il detineti sau administrati? La Fresco Expert, gasiti numeroase modele cu un spatiu mare de depozitare. Aceste incaperi sunt ideale pentru pastrarea proaspata a fructelor, legumelor si carnii, intr-o atmosfera controlata.

Camerele frigorifice modulare puse la dispozitie prin intermediul proiectului Fresco garanteaza accesul usor la produsele depozitate, putand fi folosite inclusiv in industria farmaceutica. Acestea au o lungime si o latime cuprinse intre 1,2 si 3 metri si un volum de 2 pana la 14,9 metri cubi. Ele provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international.

Pe langa gama de camere frig si alte produse, Fresco Expert va sta la dispozitie si cu servicii ireprosabile. Sustinem geniul in bucatarii profesionale de peste 25 de ani si va oferim servicii precum consiliere si proiectare, la livrare, montaj, training si servicii post-livrare. Va asteptam exclusiv cu produse de la branduri de top, care folosesc tehnologie de ultima generatie si va asigura un consum redus de energie electrica.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 52

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 52

pe pagina
Setati descendent