Caserola cu capac 22,86x15,24 cm (cutie 250 bucati)

Cod produs
ES016
Disponibilitate: In stoc
Livrare: 48 - 72 ore
 
Scurta prezentare
Caserola cu capac 22,86x15,24 cm (cutie 5 seturi)
158 RON

Material

  1. Produs : pulpa din trestie de zahar, 100 % naturala
  2. Ambalaj exterior : 100% LDPE
  3. Culoare : alb

Dimensiuni

  1. Diametru superior : 23,0 cm
  2. Diametru inferior : cm
  3. Inaltime : cm
  4. Volum : ml

Greutate neta

Produs : 30 g

Ambalare

  1. Cutie 5 seturi, 250 bucati

  • Conditii de pastrare : in locuri uscate, ferite de razele soarelui, maxim 35 C
  • Durata de viata : 3 ani
  • Durata descompunere si conditii : 60-90 de zile prin compostare industriala
  • Rezistenta la temperaturi de pana la 100 C apa si 95C ulei
  • Poate fi depozitat in congelator
  • Poate fi utilizat la microunde
  • In conformitate cu EN 13432

Produsul a fost aprobat pentru contactul cu alimentele

Mai multe informatii
Cod produsES016
Gramaj/buc30
Bucati/set50
Seturi/cutie5
Bucati/cutie250
0
Rating:
0% of 100
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Caserola cu capac 22,86x15,24 cm (cutie 250 bucati)
Rating-ul dumneavoastra

Produsele din lotul 19071001/2019-9-4, format 23 cm sunt biodegradabile si compostabile, conform standardului EN 13432.

Caserolele cu capac sunt produse in China, producatorul, fiind certificat - OK COMPOST de catre TUV Austria ex AIB Vincote.

Materia prima utilizata:

fibra de trestie de zahar

Greutate:

30 grame

Mod de prezentare: 50 buc/set, 5 seturi ambalate in cutie de carton

Rezistenta la temperatura:

100 C apa si 120 C ulei

Termen de garantie:

3 ani de la data fabricatiei, respectiv August 2019, termen in care sunt garantate proprietatile mecanice ale acestora.

Compostare:

Produsele sunt compostabile la domiciliu, cat si industrial; pot fi colectate impreuna cu resturile alimentare, in segmentul de fractie umeda (organica) a cosului de gunoi

Conditii de depozitare:

se vor depozita in loc uscat, departe de sursele de caldura.

Contactul cu alimentele:

Produsele sunt aprobate pentru contactul cu alimentele.