DISPENSER SI DOZATOR BAUTURI

Indiferent ce tipuri de cocktail-uri sau milkshake-uri preparati in bucataria dumneavoastra profesionala, aveti nevoie de cel mai performant dispenser sau dozator de bauturi. In oferta Fresco Expert, gasiti dispensere de bauturi reci, calde, granita si creme cu gheata. Dozatorul de bauturi calde poate functiona atat cu ciocolata, cat si cu lapte, vin fiert sau ceai fierbinte. Dimensiunile sale reduse, capacitatea ridicata de stocare a bauturii, precum si usurinta in utilizare si curatare fac din aceasta masina una versatila si potrivita pentru orice spatiu.

Dispenserele pentru bauturi reci au unul, doua sau trei bazine cu capacitate de pana la 9 litri/bazin. Dispenserele de granita au boluri izolate, control mecanic si panou luminat.

Modele de dozator/dispenser bauturi calde si reci

De asemenea, aceste dispozitive beneficiaza de o tehnologie care previne acumularea de gheata pe partea exterioara a vasului, reducand condensul si crescand puterea de racire. Echipamentele de granita sunt prevazute cu boluri a caror forma permite o actiune naturala de amestecare si asigura consistenta optima a produsului.

Indiferent ce produs v-ati dori sa achizitionati din oferta proiectului Fresco Expert, fie el un dispenser/dozator de bauturi sau orice altceva, trebuie sa stiti ca veti beneficia de servicii de inalta calitate. Inca din anul 1992, sustinem geniul in bucatariile profesionale si va oferim, pe langa produse de calitate, si servicii de consultanta, proiectare, livrare, training, montaj si servicii post-livrare. De asemenea, aveti garantia unui pret corect si al unor solutii de ultima generatie!

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 20

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. Dipenser granita, 2 bazine 10 litri-OUTLET
    Pret special 5.540 RON Pret standard 9.666 RON
  2. Dipenser granita, 1 bazin 10 litri
    5.035 RON
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 20

Pagina
pe pagina
Setati descendent