DOSPITOR SI DULAP CALD

Dospitor si dulap cald, echipamente esentiale in brutarii

Dospitoarele reprezinta componenta esentiala in orice brutarie sau centru de panificatie. Acestea permit cresterea aluatului, prin fermentarea drojdiei, si sunt disponibile in diferite marimi, adaptabile spatiului pe care il ai la dispozitie. Mai mult decat atat, dospitoarele permit reglarea temperaturii intre 70 si 115 grade Celsius, in functie de produsul preparat, si sunt echipamente adaptabile oricarui spatiu.

Dulapurile calde au temperaturi controlate si un mediu inchis. Cu ajutorul acestora, mancarea preparata este pastrata proaspata si fierbinte, fara adaugarea de apa sau a altor elemente dure de incalzire. Dulapurile calde au un volum mare, control digital sau manual si nu permit intrarea aerului sau acumularea umiditatii. Nu in ultimul rand, ele asigura un consum redus de energie electrica, dar si costuri reduse de operare.

Daca aveti nevoie de un dospitor sau un dulap cald pentru brutaria, centrul de panificatie sau bucataria dumneavoastra profesionala, va asteptam la Fresco Expert! Veti beneficia de cele mai bune produse, cu o durata indelungata de viata si provenind exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. Mai mult decat atat, beneficiati si de servicii ireprosabile, care va ajuta sa obtineti rezultate de calitate inalta.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 25

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 1. Carucior termic cu dubla compartimentare
  Pret special 8.665 RON Pret standard 10.050 RON
  • Numar tavi 7-11
 2. Dulap cald mobil, COOK & HOLD, 750-S
  Pret special 11.243 RON Pret standard 12.787 RON
  • Numar tavi 3-6
 3. Dulap cald mobil, COOK & HOLD, 750-TH/III
  Pret special 23.237 RON Pret standard 28.332 RON
  • Numar tavi 3-6
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 25

Pagina
pe pagina
Setati descendent