ECHIPAMENTE FAST FOOD

Alege echipamente fast food de ultima generatie

Proiectul Fresco va ofera unele dintre cele mai utile si apreciate echipamente fast food disponibile la nivel mondial: aparat shaorma kebab, rotisor profesional si friteuze profesionale de capacitate mare. Toate acestea provin de la branduri recunoscute la nivel international, precum Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, Alto Shaam, Dore-Grill, Rotisol. Astfel, ele va ofera garantia calitatii si sigurantei, dar si o durata de viata indelungata.

Echipamentele fast food profesionale de la Fresco Expert va vor permite prepararea rapida si in cel mai igienic mod cu putinta a unora dintre cele mai apreciate preparate de tip fast food. Astfel, shaorma, kebabul si puiul la rotisor vor fi gata intr-un timp scurt si vor putea fi servite imediat clientilor dumneavoastra, alaturi de garnituri la fel de gustoase, precum cartofii prajiti.

Pe langa produsele de cea mai buna calitate, proiectul Fresco vine si cu servicii de top. Experienta de peste 25 de ani in sustinerea geniului bucatar ne-a facut sa intelegem si sa satisfacem cerintele celor mai exigenti clienti. Astfel, va oferim servicii integrate, de la consultanta, proiectare si training, la livrare si montaj, la un raport corect calitate-pret.

Mai mult decat atat, folosirea echipamentelor fast food pe care vi le punem la dispozitie va garanteaza eficientizarea muncii in bucatarie, gratie ultimelor tehnologii folosite, dar si un consum redus de energie. Totodata, cei peste 25 de ani de experienta ne ajuta sa va oferim solutii personalizate pentru nevoile business-ului dumneavoastra, dar si pentru bugetul de care dispuneti.

Aparat shaorma-kebab

Rotisor profesional

Friteuze profesionale

Ambalaje biodegradabile