ECHIPAMENTE SI UTILAJE CALCATORIE PROFESIONALA

Echipamente de calcatorie profesionala-finisare care ofera excelenta activitatii dumneavoastra

Cu echipamentele de finisare Electrolux Professional puteti alege dintr-o gama completa, de la masini de finisare pana la mese de calcat de baza, incalzite electric, pentru operatiuni de nivel mic sau pentru volume mari de productie, in functie de necesitati.

Pe langa cresterea productivitatii activitatii de spalare a rufelor, echipamentele noastre de finisare asigura o finisare de calitate superioara, pentru toate hainele.

Calcarea camasilor - solutia perfecta de finisare

Solutia Electrolux Professional poate include unele din urmatoarele echipamente: mese de calcat, echipamente de finisare prin suflare, dispozitive de presare a gulerelor si mansetelor.

Calcarea pantalonilor - cute si pliuri

Sistemele Electrolux Professional pentru finisarea pantalonilor sunt concepute pentru a garanta siguranta maxima a operatorului. De asemenea, echipamentele sunt usor de folosit, ceea ce permite operatorului sa proceseze un numar mare de haine finisate.

Calcarea paltoanelor si jachetelor

Dispozitivele de multi-finisare Electrolux Professional sunt atat de eficiente incat un singur operator poate procesa pana la 40 de jachete pe ora. Panoul de comanda cu microprocesor este usor de utilizat, stocand pana la noua programe si controland toate functiile.

VREI O OFERTA PERSONALIZATA PENTRU AFACEREA TA?