espressoare_si_masini_cafea_profesionale

Espressoare profesionale

Fresco Expert va pune la dispozitie o gama variata de espressoare si masini de preparare a cafelei, de la branduri precum Electrolux Professional, MCE Astoria, echipamentele platformei nemtesti Virtus Group.

Conceptul si tehnologia se imbina pentru a va oferi in permanenta cele mai bune echipamente de cafea pentru activitatea dvs. de afaceri, indiferent ca este vorba despre un restaurant mic sau o cafenea mare.

Alegeti o masina cu un singur grup, cu doua, trei sau patru grupuri. Indiferent de model, veti beneficia de stabilutate termica, extracte fiabila access usor la componente pentru o intretinere simpla si abur nelimitat.

espressor-profesional-electrolux-professional-fresco

Masini profesionale preparare cafea

Infuzor-dublu-PrecisionBrew--600674_2

Tehnologia Encapsulair si Java-tate de la Electrolux Professional, o premiera in domeniu, care este inclusa in modelul PrecisionBrew incalzit cu aer, de maxima eficienta, pastreaza profilul de aroma maxim al bauturii pentru o perioada de timp mai indelungata. Ecranul tactil modern simplifica si optimizeaza infuzarea si actiunile efectuate. Datorita caracteristicilor inovatoare, PrecisionBrew a fost inclus printre beneficiarii Premiului Kitchen Innovations (KI) in 2019 de Asociatia Americana a Restaurantelor, ca echipament inovator care sporeste eficienta si productivitatea.

Profesionalism.Simplitate. Constanta. Oferiti clientilor cafea proaspat preparata, intr-un mod rapid si usor, indiferent de cat de mica sau de mare este afacerea dvs.