MASA FRIGORIFICA

Masa frigorifica din inox pentru intrebuintari multiple

Aveti nevoie de o masa frigorifica pentru bucataria dumneavoastra profesionala? La Fresco Expert, gasiti o oferta variata, cu produse provenind exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. La noi, aveti mese reci si mese de congelare, cu sau fara rebord, cu 1 pana la 4 usi. Acestea au intrebuintari multiple, de la depozitarea alimentelor la prelucrarea acestora.

Aceste modele de masa frigorifica sunt dotate cu sisteme de racire statice sau ventilate si au diverse dimensiuni. Mesele de lucru refrigerate sunt ideale pentru orice bucatarie profesionala, indiferent de profil, fie ca discutam despre restaurante, cofetarii-patiserii, baruri, firme de catering, autoserviri, supermarketuri. In plus, ele au un agent refrigerant care respecta toate normele in vigoare la nivelul UE.

Daca aveti nevoie de mese frigorifice pentru depozitarea si prelucrarea alimentelor, trebuie sa stiti ca specialistii Fresco Expert va vor ajuta sa faceti alegerea perfecta, oferindu-va consultanta de care aveti nevoie si va pun la dispozitie si servicii post-vanzare.

In concluzie, alegeti proiectul Fresco si bucurati-va de mese frigorifice la cel mai bun raport calitate-pret, cu un consum redus de energie si care va vor ajuta sa va eficientizati activitatea.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 20

Pagina
pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 20

Pagina
pe pagina
Setati descendent