MASINI DE AMBALAT IN VID

Modele masina de ambalat rapid si igienic

Masinile de ambalat in vid sunt aparate proiectate pentru ambalarea carnii, legumelor, branzeturilor, pastelor etc. Avand in vedere diversitatea produselor carora li se adreseaza, ele sunt indispensabile in numeroase bucatarii profesionale, dar si supermarket-uri. Aceste echipamente ofera servicii rapide si igienice, fiind ideale inclusiv in macelarii, pentru ambalarea, protectia si prelungirea termenului de valabilitate a diferitelor produse din carne.

Masinile de ambalat in vid au corpul din otel inoxidabil si sunt dotate cu role si tije din aluminiu. De asemenea, temperatura suprafetei de incalzire este reglabila prin termostat, pentru obtinerea celor mai bune rezultate posibile. Masinile din oferta Fresco Expert garanteaza un vacuum perfect, dar si simplitate si rapiditate in utilizare.

Masinile de ambalat in vid pe care vi le punem la dispozitie sunt dotate cu pompe de vacuum cu o capacitate de pana la 500 mm bara de etansare.

Pe langa produse de calitate superioara, de la branduri renumite la nivel international, proiectul Fresco va sta alaturi, inca din 1992, cu solutii integrate pentru bucatariile dumneavoastra profesionale. Astfel, va garantam intotdeauna un raport calitate pret corect, dar si solutii optime, pliate pe necesitatile si preferintele, dar si bugetul business-ului dumneavoastra.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 20

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. Masina de ambalat in vid din otel inoxidabil, blat, bara de etansare de 400 mm
    Pret special 6.275 RON Pret standard 8.262 RON
    • Lungime bara sigilare mai mare ca 350
  2. Masina de ambalare, latime max rulou 400 mm
    Pret special 866 RON Pret standard 1.118 RON
    • Lungime bara sigilare mai mare ca 350
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 20

Pagina
pe pagina
Setati descendent