Modul de ascutire cutite ceramice 15° pentru ascutitorul EdgeSelect® Diamond Hone® Modelul 2100 - Chef’sChoice® Anterior Modul de ascutire cutite ceramice 15° pentru ascutitorul EdgeSelect® Diamond Hone® Modelul 2100 - Chef’sChoice®

Modul ascutire cutite ceramice 2100 20°- Chef's Choice

748 RON
Cod produs
0215000
Disponibilitate: In stoc
Livrare: 3 - 5 Zile lucratoare
 

Modulul de ascutire cutite euro/americane 20° este conceput special pentru a obtine o muchie cu calitatea din fabrica pentru toate cutitele de tip euro/americane. Poate fi utilizat pe Ascutitorul electric Chef’sChoice® Commercial EdgeSelect® Diamond Hone® Modelul 2100 pentru lame in stil euro/americane si orice alte cutite de metal cu taisul ascutit la 20°.

Avand trei etape de ascutire, aparatul va permite o ascutire precisa, ce se va realiza in functie de utilizarea cutitelor. Fiecare etapa de ascutire are un rol precis si trebuie desfasurata corespunzator, pentru ca lama cutitului sa fie bine ascutita, modelata si slefuita, creandu-se astfel un tais tipTrizor® (Un sistem patentat Chef’sChoice® de ascutire in 3 etape care creeaza un tais triplu fara bavuri, care va ramâne ascutit pentru mai mult timp decât la cutitele ascutite in mod conventional).

Modulul de ascutire cutite euro/americane 20°este conceput pentru a ascuti cutite de uz casnic, cutite de buzunar si anumite cutite de sport. Nu incercati sa ascutiti foarfece, lame de topor sau orice lama care nu se incadreaza in mod liber in sloturi.

In Etapa 1 (ascutire), diamantele abrazive vor ascuti lama creand microsanturi de-a lungul fatetelor de pe fiecare parte a marginii.

Etapa 2 (modelare), prevazuta cu diamante mult mai fine, stabileste o a doua inclinare mult mai bine definita pe fatete, cu cateva grade mai mare decat inclinarea dezvoltata in Etapa 1.

In cea de-a 3-a Etapa (slefuire), discurile de precizie ultrafine, setate la un al treilea unghi, putin mai mare, lustruiesc si slefuiesc fatetele imediat adiacente lamei, creand a treia microinclinare si stabilind un tais de grosime microscopica, drept si super lustruit, de o ascutime uimitoare.

Se pot ascuti si lame zimtate, folosind numai ultima etapa pentru a nu indeparta mult material de pe zimti.

Asigurati-va intotdeauna ca lama cutitului a fost bine curatata inainte de a incepe procesul de ascutire.

Procesul complet de ascutire pentru un cutit cu lama de 20 cm dureaza aproximativ 1,5 minute, iar pentru cutitele cu lame mai scurte sau mai lungi poate dura mai putin sau mai mult timp. Odata ce cutitele au fost ascutite folosind Modulul de ascutire cutite euro/americane 20°, reascutirea dureaza mai putin de 1 minut.

Miscarea descendenta a lamei in fiecare dintre fante este controlata de o placa de oprire a taisului care pozitioneaza lama cutitului optim si sigur la atingerea discurilor abrazive fara a deteriora muchia ascutita care se formeaza. Aparatul permite, asadar, manevrarea fara efort si in totala siguranta.

Modulul de ascutire este prevazut cu sine si permite indepartarea sau montarea rapida la ascutitorul electric Chef’sChoice® Commercial EdgeSelect® Diamond Hone® Modelul 2100 prin glisare.

Modulul de ascutire este usor detasabil, permitand astfel o curatare eficienta a acestuia ori de cate ori este nevoie, fie ca se realizeaza manual sau la masina de spalat vase (casnica sau comerciala).

Ascutitorului se va intretine numai prin curatare manuala cu o carpa umeda.

Specificatii tehnice
Cod produs 0215000
Scrieti propria recenzie
Scrie un reviewModul ascutire cutite ceramice 2100 20°- Chef's Choice
To Top