POLITE | DULAPURI SUSPENDATE INOX

Polite inox din otel de cea mai buna calitate

Politele din inox nu pot sa lipseasca din nicio bucatarie profesionala. La Fresco Expert, acestea sunt realizate din otel inox de cea mai buna calitate, care le confera rezistenta. Ele sunt simple sau duble, au marimi diverse si ajuta la o mai buna organizare a activitatii din bucatarie.

Politele si dulapurile suspendate din inox sunt caracterizate de o capacitate mare de incarcare. Astfel, ele permit depozitarea economisind spatiul. In oferta noastra, gasiti modele cu lungimi intre 600 de milimetri si 2.000 de milimetri.

Daca si dumneavoastra aveti nevoie de polite suspendate din inox, va invitam sa consultati oferta noastra si sa ne contactati fie telefonic, fie completand formularul online. Veti fi intampinati nu numai cu respect, corectitudine si profesionalism, ci si cu o oferta personalizata.

Cei peste 25 de ani de experienta in sustinerea geniului bucatar ne ajuta sa intelegem cerintele fiecarui client si sa ii oferim solutii personalizate, pliate pe preferintele si necesitatile lor si mai ales pe bugetul business-ului lor.

Prin urmare, fie ca doriti sa achizitionati polite din inox sau orice alt tip de echipamente pentru bucatarii profesionale, la Fresco veti beneficia de produse de top, care va vor ajuta in eficientizarea muncii dumneavoastra.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 66

pe pagina
Setati descendent
  1. Modul de incalzire
    Pret special 907 RON Pret standard 1.193 RON
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 66

pe pagina
Setati descendent