Fabrica si magazinul de desfacere Matis-Bucuresti

In proiectul companiei Matis echipa Fresco Expert a dezvoltat fabrica de mezeluri in care a trebuit sa creeze mai multe camere frigorifice si un sistem de ventilatie special dedicat materiilor prime intrate in fluxul de productie. Provocarea in realizarea acestui proiect a fost data de necesitatea respectarii a numeroase reglementari, conditii, norme de igiena si fluxuri de operare specifice unei fabrici de productie alimentara.

Totodata in cadrul aceluiasi proiect a mai fost dezvoltat si magazinul de desfacere al acestei fabrici in care au fost incluse mai multe vitrine frigorifice cu o ventilatie statica, specifice mezelurilor. De asemenea si aici trebuiau respectate anumite norme si criterii, spre exemplu nu orice tip de vitrina este potrivit datorita fapului ca dupa taierea mezelurilor, acestea se pot degrada daca nu sunt tinute intr-un mediu controlat corespunzator.

Cu toate acestea echipa Fresco Expert a realizat cu succes acest proiect oferind toate serviciile necesare: proiectare, ofertare, achizitie si livrare de echipamente, montaj de specialitate si mentenanta utilajelor.

  • CLIENT Fabrica Metis-Bucuresti
  • AN 2015
  • PROIECT Fabrica, magazin de desfacere
  • CATEGORIE
  • TAG-URI

DATE DE CONTACT

T (021) 252.68.33
Email: office@fresco.ro
SC FRESCO EXPERT SRL
(birouri & showroom)
B-dul Biruintei 253-257, Pantelimon, Ilfov, 0770145
Coordonate GPS: Lat. 44.4538;
Lon. 26.2657
TOP