Pentru o Afacere de Succes

In primul rand, aveti nevoie de un spatiu curat si un design proaspat, modern. Aveti nevoie de un spatiu care sa atraga potentialii consumatori. Trebuie creata atmosfera potrivita pentru a sustine un standard de calitate, de la prepararea initiala si pana la impachetarea preparatului. Acest aspect este imperativ pentru o unitate de Fast Food, iar la Fresco Expert lucram direct cu clientii nostri pentru a-l obtine.

Echipamente Dedicate

Toate echipamentele propuse sunt proiectate avand in vedere operarea intr-o unitate de fast food cu trafic intens. Acestea au rolul de a minimiza timpii de preparare si mentinerea unei temperaturi coresunzatoare in zona de ambalare. In plus, acestea sunt tin cont de ergonomia spatiului disponibil, asigurand optiuni de optimizare.

Consultanta & Proiectare

Proiectarea spatiului de preparare, ambalare si servire este un pas important, prin care va putem ajuta sa obtineti un format eficient si fiabil in operarea activitatilor specifice. De la asistenta in decizia pe cele mai bune optiuni de echipamente pentru cerintele proiectului si pana la maximizarea spatiului comercial disponibil, Fresco Expert poate crea un proiect potrivit pentru succesul afacerii dumneavoastra.

Asistenta Post-Vanzare

Investitia de start este importanta, cu atat mai mult cu cat este calibrata inteligent de la bun inceput pe cerinte si pe obiectivul unei recuperari rapide. In acelasi timp, operatiunile clare si eficienta, fara compromiteri tehnice sunt la fel de importante pentru activitatea cotidiana si pentru mentinerea tuturor costurilor in parametri bugetari, iar serviciul nostru de asistenta tehnica cu acoperire nationala poate asigura cu succes acest deziderat.

TOP