abonamente-lunare-super-automate-cafeaabonamente-lunare-super-automate-cafea
abonamente-sanfresco-franke-a600abonamente-sanfresco-franke-a600
 
ALEGETI ABONAMENTUL POTRIVIT

Noua Cafea Sanfresco

Un blend personalizat, ce include cafea de calitate superioara din Columbia, Brazilia, Tanzania si India, origini ce se complimenteaza reciproc intr-un gust fin, complex si versatil, potrivit atat pentru clasicul espresso, cat si pentru specialitatile de bauturi din cafea cu lapte. Este o cafea de specialitate cu un corp mediu, crema consistenta si un profil de gust echilibrat, cu arome intense de ciocolata caramelizata si o aciditate fina de cacao, ce se dezvolta intr-un retro-gust subtil de nuci, miere si fructe exotice. O cafea delicioasa in specialitatile cu lapte, cu o consistenta ferma in espresso si cu arome delicate in filtru.

 
 

Noile pachete de abonament lunar cu o solutia integrata, ce include cafea de specialitate si masina super-automata de cafea Franke A300, pentru o experienta barista veritabila la birou, showroom sau in orice spatiu in care o ceasca buna de cafea devine in avantaj.

 

Elevati experienta cu cafea oferita propriilor angajati cu pachetul de abonament Sanfresco ce include masina super-automata de cafea Franke A600, pentru un meniu diversificat de bauturi si specialitati din cafea cu lapte si spuma de lapte.

O experienta mai buna cu cafea

poate creste productivitatea
la birou

Fiind practic a 2-a locatie de top pentru consumul de cafea, locul de munca este un potential masiv pentru organizatii de a crea momente memorabile cu cafea pentru proprii angajati. Desi peste 85% dintre consumatori prefera bauturile de specialitate, peste 55% din locurile de munca ofera in continuare doar cateva optiuni simple. O cafea de calitate la locul de munca este perceputa ca un semn ca angajatorilor le pasa si apreciaza bunastarea propriului personal - o oferta diversificata si superioara calitativ poate aduce astfel beneficii afacerilor, prin cresterea satisfactiei si productivitatii angajatilor.

ACCESIBILE ACUM SI LA BIROU

MOMENTE MEMORABILE CU CAFEA

Cu totii putem aprecia calitatea excelenta a cafelei la locul de munca – pachetele de abonamente cafea ce includ acum masina super-automata de cafea Franke pot face acest lucru posibil. Puteti crea cu usurinta bauturi de cafea la calitate barista, oricand si oriunde doriti. Super automatele de cafea Franke sunt echipate cu interfete usor de utilizat, astfel incat sa puteti crea bautura calda sau rece dorita, cu sau fara lapte si arome, si chiar mult apreciata spuma de lapte. Cu o varietate extinsa de specialitati pe care le puteti produce acum printr-o simpla apasare de buton, cafeaua la locul de munca nu va deveni niciodată plictisitoare.

LIVRARE & INSTALARE RAPIDE

START-UP IN 72 ORE

Cu noile pachete de abonamente lunare de cafea, acum derulati propria afacere fara nici un stres: va asigurati stocul de cafea de specialitate de care aveti nevoie si pe care il puteti ajusta pe parcurs; nu va incarcati cu achizitia si intretinerea masinii si aveti asigurate toate consumabilele necesare pentru o functionare optima. Puteti activa abonamentul in orice moment si il puteti de asemenea modifica oricand*, in conditiile mentionate in pagina de abonament.

 
ce include abonamentul de

cafea sanfresco

 
Cafea Sanfresco

Stocul lunar selectat de cafea boabe de specialitate, livrat lunar in pungi sigilate de 1 kg; cantitate ajustabila pe parcurs contract.

 
Espressor super-automat

Modelul de masina super-automata de cafea Franke, in configuratie optimizata cu un modul refrigerat pentru lapte proaspat.

 
Set consumabile masina

Filtrul profesional de apa Brita si schimb cartuse recomandat, set complet agenti curatare si clatire masina.

 
Mentenanta Preventiva

Pachetul complet de mentenanta preventiva recomandat de catre producator, inclusiv consumabile si piese de schimb originale.

 
 

aveti mai multe

intrebari?

 
Oferta pare avantajoasa - despre ce este vorba mai exact?

Nu exista nimic ascuns la mijloc. Suma pe care trebuie sa o platiti lunar variaza in functie de abonamentul de cafea ales. Iar daca decideti ca acesta nu vi se mai potriveste, il puteti ajusta oricand, pe parcursul contractului, fara costuri suplimentare. Contractul se incheie pe o perioada minima de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire automata.

 
Cate abonamente se pot activa pe un singur cont?

Pe un cont de client se pot activa pana la trei abonamente lunare; pentru retele sau clienti cu mai multe locatii, va rugam apelati un consultant Fresco Expert (Razvan Anghelescu, mobil: 0786 567 293).

 
Cum se poate achita abonamentul lunar?

Costul abonamentului se poate face lunar, pe baza facturii emise de catre noi.

 
Se pot achita toate ratele lunare pentru un an intr-o singura plata?

Plata abonamentului se poate face doar lunar. Nu avem posibilitatea de incasare pentru toate ratele intr-o singura plata.

 
Sunt mai multe optiuni de cafea disponibile?

In prezent abonamentul include un singur blend de cafea de specialitate Fanfresco. Totodata, angajamentul nostru este a asigura constant o cafea de calitate superioara si, ca urmare blendul si orginile de cafea de specialitate pot suferi modificari in viitor.

 
Cum pot sa imi anulez abonamentul de cafea?

Abonamentul dumneavoastra este valabil pentru minim 3 ani. Daca decideti ca abonamentul nu vi se mai potriveste, il puteti incheia oricand, dar nu mai devreme de 6 luni de la activare, si determina taxe suplimentare de anulare anticipata. Pentru mai multe detalii si conditiile complete atasate unui abonament Sanfresco, va recomandam sa contactati consultantul asignat direct relatiei cu dumneavoastra.

 
Pe ce data se poate efectua plata abonamentului lunar?

Acesta se va achita lunar, in prima zi a fiecarei luni active de abonament, avand ca referinta data achizitiei acestuia.

 
Cum se poate modifica data la care se efectueaza plata lunara a abonamentului?

Pentru aceasta modificare, puteti contacta consultantul asignat direct relatiei cu dumneavoastra, pentru a discuta optiunile disponibile.

 
Ce se intampla daca plata nu se efectueaza la data programata?

Veti primi o notificare pe e-mail ca plata nu a fost efectuata, iar in luna urmatoare se vor retrage sumele pentru ambele luni.

 
 
 
 

Avantaje
abonament Sanfresco

 
To Top