Compania FRESCO EXPERT

Fondat in 1992, proiectul Fresco este o companie dinamica, sustinuta de echipa de profesionisti, cu expertiza si spirit de inovatie, oferind solutii unice, personalizate, ce tin pasul cu evolutia dinamica in bucatariile profesionale moderne.

DE CE FRESCO EXPERT?


Proiectul Fresco a debutat in 1992, devenind in timp unul dintre principalii furnizori de solutii dedicate HORECA si Retail. Compania beneficiaza de un actionariat mix, roman-german, unde partea romana este reprezentata de catre directorul general al companiei, Mugurel Paun, un pasionat incurabil de industria echipamentelor profesionale dedicate, in timp ce partea germana este sustinuta de catre una dintre cele mai mari platforme logistice din Europa, Virtus Group GmbH.

Suntem o companie matura, cu o experienta acumulata de peste 30 ani de activitate in domeniu si detinem toate resursele necesare pentru realizarea in conditii optime a proiectelor abordate. Consultanta competenta, atitudinea flexibila, proactiva si nu in ultimul rand, reteaua nationala de asistenta tehnica sunt plus valori incluse in oferta Fresco Expert.

Consultanta & Proiectare

Consultantii nostri ofera proiectare gratuita cu echipamentele selectate, asigurand usurinta in exploatare, functionalitate si respectarea tuturor normelor sanitare in vigoare si urmarind maximizarea eficientei investitiei.

Solutii Complete Echipare

Datorita parteneriatelor cu producatorii externi, Fresco Expert prezinta o gama extinsa de optiuni de echipare pentru orice proiect, indiferent de specificatii sau complexitate, incluzand solutii si branduri recunoscute la nivel international.

Livrare, Instalare, Training

Livrarea si montajul sunt asigurate la nivel national, prin echipa de tehnicieni poprie. Clientii beneficiaza de montajul si punerea in functiune a echipamentelor furnizate. Pentru optimizarea performantelor utilajelor comercializate, personalul implicat in operarea acestora beneficiaza, la cerere, de training familiarizare & utilizare.

Servicii Mentenanta

Retea proprie de asistenta, acoperire nationala, dotare logistica la cele mai inalte standarde si acces la un depozit extins de piese de schimb, asigurand garantia rezolvarii oricarui incident. Asiguram asistenta de tip preventiv si corectiv, pentru exploatarea echipamentelor in conditii optime de operare.

Consultanta Competenta este Punctul Nostru Forte


Proiectarea unei bucatarii profesionale necesita profesionisti cu o pregatire si experienta corespunzatoare. Expertii nostri au o experienta cumulata de peste 30 ani si sunt disponibili pentru dumneavoastra pe teren, asigurand asistenta competenta pe tot parcursul proiectului, incepand cu primul schita sau concept, pana la proiectele de ansamblu de detaliu. Astfel, sunteti permament in controlul propriului proiect, dumneavoastra decideti cand si cum veti folosi cunostiintele noastre in domeniu.

Solutiile pentru bucatarie includ selectia si combinarea optima a infrastructurii necesare sau existente cu necesarul de utilaje si tehnologie cerute de catre piata; accesul la o gama extinsa de echipamente permite calibrarea echiparii pe nivelul bugetului dumneavoastra, fara a ignora potentialul tehnologiilor moderne, ce au potentialul de a oferi eficienta crescuta in operare, precum si oportunitatea unei recuperari rapide a investitiei initiale, prin reducerea costurilor pe utilitati si controlul optim al pierderilor tehnologice.

Solutii logistice complete pentru Transport, Instalare si Training


Timpii de raspuns scurti si termenele de punere in practica optimi sunt un alt avantaj al parteneriatului cu Fresco. Majoritatea produselor sunt disponibile mereu la cerere si se afla la centrele noastre logistice centralizate. Economisiti costurile de depozitare si transport apeland la serviciile noastre. Dupa transport, bucataria dumneavostra va fi montata de profesionisti, verificata in parametri si predata la cheie.

Dupa ce bucataria dumneavoastra devine operationala, Fresco Expert poate asigura, la cerere, instruire de specialitate pe echipamentele complexe si noile tehnologii, prin bucatari sefi cu experienta in domeniul culinar.

Retea de Asistenta Tehnica cu Acoperire Nationala


Mentinerea unei prezente la nivel national este o provocare pe care Fresco Expert o onoreaza de mai multi ani cu succes - in prezent, reteaua proprie de mentenanta asigura asistenta tehnica in peste 1.200 de locatii independente, la nivel national.

Realizam ca defectarea unui echipament profesional in orice bucatarie activa produce efecte nedorite atat in operational, cat si in zona pierderilor financiare. Aici, Fresco isi dovedeste valoarea ca partener. Misiunea noastra este de a asigura tuturor clientilor suport tehnic peste medie, la nivel national; prompt, de incredere si fara compromisuri. Contati pe asistenta expertilor nostri tehnici, ce pot prelua sesizarile dumneavoastra si coordona rezolvarea incidentelor in cel mai scurt timp posibil.


Gama extinsa de echipamente prin producatori internationali


In virtutea parteneriatelor externe dedicate cu producatori internationali de renume, Fresco Expert include in propriile oferte si solutii o gama extinsa de echipamente, adaptabile eficient atat la specificul, cat si la bugetul proiectul dumneavoastra.

In plus, Fresco Expert este distribuitor exclusiv pentru echipamentele comercializate prin platforma logistica Virtus Group GmbH, Germania, precum si unul dintre distribuitorii certificati Electrolux Professional in Romania. Oferta noastra include peste 50 de branduri specializate in domeniu, acoperind toate categoriile de echipamente si solutii complete pentru proiecte tip HORECA si Retail (gastro si frig comercial).

950+

Proiecte Gastro si Frig Comercial in Retail

350+

Solutii Gastro & Frig comercial in Statii de benzina

300+

Bucatarii profesionale HORECA

100+

Cantine Industriale si Centre Catering

Clienti


SOLICITA CONSULTANTA PENTRU PROIECTUL TAU

Completeaza formularul de contact si unul dintre consultantii nostri te vor contacta in cel mai scurt timp sau, poti intra in legatura cu acesta acum, telefonic sau pe e-mail. Raspundem la toate solicitarile primite.