furnizor-echipamente-profesionale-horeca-retailfurnizor-echipamente-profesionale-horeca-retail

Furnizor de Solutii & Tehnologii
Leader in Asistenta Tehnica cu Acoperire Nationala

 
FRESCO EXPERT

Proiecte Horeca & Retail. Din 1992.

Fresco Expert SRL este companie mixta romano – germana, avand ca obiect principal de activitate furnizarea de solutii, echipamente si servicii profesionale pentru proiecte si spatii de productie alimentara, frig comercial, distributie bauturi calde si reci, precum si pentru spalatorii comerciale. Cu o cifra anuala de afaceri anuala de peste 19 milioane euro, 100+ angajati, un departament de consultanta profesionala specializat pe proiecte complexe si una dintre cele mai extinse retele de asistenta tehnica, cu acoperire nationala, Fresco Expert este in prezent unul dintre principali furnizori de solutii profesionale din Romania pentru segmentele de piata Horeca si Retail.

 

PROMISIUNE

Succesul afacerii tale este si misiunea noastra. Promitem sa fim mereu alaturi, cu competenta celor peste 30 de ani de experienta, cu onestitate, eficienta si mai ales, sa te sustinem consecvent si proactiv in provocarile tale din implementare si operational.

MISIUNE

Sa cream valoare pentru clienti, actionari si angajati prin integrarea noilor tehnologii culinare si propria expertiza in implementarea de echipamente si solutii profesionale, inovatoare si superioare calitativ, sustinute de cele mai bune servicii de asistenta tehnica din industrie.

VIZIUNE

Sa devenim Leaderul national in furnizarea de solutii si servicii profesionale pentru clientii nostri din Retail & Horeca

VALORI

INTEGRITATE
Transparenta si consecventa in decizii si actiuni; tratam angajatii si clientii nostri cu respect si onestitate
PASIUNE
Actionam din pasiune pentru ceea ce facem si ne dorim permanent sa depasim asteptarile clientilor nostri
COLABORARE
Transformam conceptele clientilor nostri in realitate prin comunicare si cooperare eficiente si constructive
SPIRIT ANTREPRENORIAL
Succesul clientilor nostri este important si astfel ne implicam activ in gasirea celor mai bune solutii pentru provocarile acestora, chiar si atunci cand acestea depasesc propria expertiza
RESPONSABILITATE
Livram ceea ce promitem si promitem doar ce putem livra.

fre_istoric_2
 

"Este o provocare sa fii perceput pe piata ca un operator accesibil, dar nu si ieftin. Echipamentele profesionale nu sunt ieftine, dar devin accesibile atunci cand atentia antreprenorului se schimba de la marimea investitiei catre cat de repede se poate recupera aceasta prin fiabilitate, eficienta in consum si durabilitate."

 
FONDATOR & SHAREHOLDER

Mugurel Paun

 

Suntem Sociali

Acum ne gasesti de asemenea pe
Instagram | Facebook | LinkedIn

 
To Top