SALAMANDRE

Salamandre restaurant electrice sau pe gaz

Aveti nevoie de echipamente de bucatarie profesionale pentru gratinat? Ati ajuns in locul potrivit! La Fresco Expert, va oferim cele mai performante modele de salamandre disponibile pe piata in acest moment. Aceste dispozitive sunt ideale pentru preparate din carne (spre exemplu, frigarui), dar si pentru sandvisuri si toast-uri.

Daca doriti sa achizitionati salamandre pentru restaurantul, fast food-ul, cantina sau autoservirea pe care o detineti sau administrati, proiectul Fresco va pune la dispozitie modele diverse. Va oferim salamandre electrice sau pe gaz, cu sau fara lift, cu cele 3 laturi inchise sau deschise etc. Acestea sunt realizate din inox, au o putere intre 2 si 14 kW, in functie de tipul de alimentare, si dispun de un reglaj fin al temperaturii.

Pe langa salamandre de cea mai buna calitate, proiectul Fresco va sta la dispozitie de peste 25 de ani si cu servicii ireprosabile de consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si interventii ulterioare. Prin acestea, vrem sa ne asiguram ca angajatii din bucatariile dumneavoastra profesionale utilizeaza echipamentele noastre la intreaga lor capacitate.

Indiferent de marimea unitatii dumneavoastra de alimentatie publica, ne puteti contacta telefonic sau completand formularul de pe site si va vom intampina cu o oferta personalizata de salamandre, in functie de necesitati si preferinte.

Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina
Setati descendent
  1. Salamandra electrica
    Pret special 3.030 RON Pret standard 3.515 RON
    • Tip alimentare electric
Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina
Setati descendent