Salamandre restaurant

Aveti nevoie de echipamente de bucatarie profesionale pentru gratinat? Ati ajuns in locul potrivit! La Fresco Expert, va oferim cele mai performante modele de salamandre disponibile pe piata in acest moment. Aceste dispozitive sunt ideale pentru preparate din carne (spre exemplu, frigarui), dar si pentru sandviciuri si toast-uri. 

Daca doriti sa achizitionati salamandre pentru restaurantul, fast food-ul, cantina sau autoservirea pe care o detineti sau administrati, Fresco Expert va pune la dispozitie modele diverse. Va oferim variante electrice sau pe gaz, cu sau fara lift, cu cele 3 laturi inchise sau deschise etc. Acestea sunt realizate din inox, au o putere intre 2 si 14 kW, in functie de tipul de alimentare, si dispun de un reglaj fin al temperaturii. 

Pe langa salamandre de cea mai buna calitate, proiectul Fresco Expert va sta la dispozitie de peste 30 de ani si cu servicii ireprosabile de consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si interventii ulterioare. Prin acestea, vrem sa ne asiguram ca angajatii din bucatariile dumneavoastra profesionale utilizeaza echipamentele noastre la intreaga lor capacitate. 

Indiferent de marimea unitatii dumneavoastra de alimentatie publica, ne puteti contacta telefonic sau completand formularul de pe site si va vom intampina cu o oferta personalizata de produse, in functie de necesitati si preferinte.

Modele electrice sau pe gaz

Salamandrele de restaurant au devenit, in ultimii ani, echipamente din ce in ce mai cerute si utile in bucatariile profesionale, din motive lesne de inteles. Ele ofera rezultate de top in ceea ce priveste incalzirea si gratinarea diverselor feluri de mancare, facandu-le gata de servit, pe loc sau la pachet, de catre clienti, mai ales cei grabiti. Avand in vedere versatilitatea si specificul respectivelor utilaje, mai precis faptul ca sunt ideale pentru pregatirea/incalzirea frigaruilor, feliilor de pizza, sandviciurilor si altor asemenea alimente, ele devin tot mai populare pe masura ce obiceiurile de consum ale romanilor activi din punct de vedere profesional se schimba. 

Astfel, aveti nevoie de salamandre pentru servirea aproape instantanee, in regim "to go". Fie ca deserviti un restaurant, un supermarket, o benzinarie sau alta unitate de alimentatie publica, in mod cert investitia intr-un astfel de echipament va fi una rentabila atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Utilitatea respectivelor produse este indiscutabila, iar pretul lor (de la cateva mii de lei pana la putin peste 10.000 de lei) nu reprezinta nici pe departe un efort financiar prea mare, in special pentru o unitate comerciala avand un vad numeros. 

In cazul in care alegeti Fresco Expert pentru achizitionarea uneia sau mai multor salamandre de restaurant, trebuie sa stiti ca, pe langa produsele propriu-zise, de calitate superioara, intrucat provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, beneficiati si de numeroase servicii din partea noastra. Astfel, asiguram consultanta, proiectare, livrare, instalare si training la nivel national, precum si servicii de mentenanta, prin reteaua proprie de asistenta. Cele peste 950 de proiecte gastro/frig comercial si retail si cele peste 300 de bucatarii profesionale pe care le-am echipat de-a lungul experientei noastre vorbesc de la sine!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
10 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top