RASTELE | DULAPURI VERTICALE INOX

Rastele inox de cea mai buna calitate

Aveti nevoie de rastele din inox pentru bucataria dumneavoastra profesionala? La Fresco Expert, acestea sunt realizate din otel inoxidabil de cea mai buna calitate, care le ofera rezistenta maxima. Ele au o capacitate mare de incarcare, marimi diverse si va ajuta la o buna organizare in bucatarie.

Rastelele de inox din oferta proiectului Fresco au lungimi de pana la 2.000 de milimetri, iar igiena maxima este asigurata de finisajul perfect al suprafetelor. Rezistenta si durabilitatea sunt asigurate de structura solida, inoxidabila.

Experienta de peste 25 de ani ne ajuta sa oferim clientilor nostri cele mai bune rastele si dulapuri verticale din inox, dar si alte produse si echipamente pentru bucatarii profesionale. Va oferim exclusiv produse de la branduri renumite la nivel international, care va asigura eficientizarea muncii in bucatarie, prin tehnologia de ultima generatie integrata, dar si un consum redus de energie electrica.

Nu in ultimul rand, de-a lungul anilor, am invatat sa furnizam clientilor nostri solutii personalizate, pliate pe necesitatile, preferintele si bugetul business-ului acestora. Astfel, puteti apela la Fresco Expert, fie completand formularul online, fie telefonic, pentru a primi o oferta personalizata la rastelele de inox sau alte echipamente care va intereseaza.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 59

pe pagina
Setati descendent
 1. Set de montare pe colt, 370 mm
  40 RON
 2. Set de montare pe colt, 470 mm
  45 RON
 3. Set de montare pe colt, 560 mm
  55 RON
 4. Suport pentru rastel 370x250 mm
  90 RON
 5. Suport pentru rastel 470x250 mm
  95 RON
 6. Suport pentru rastel 560x250 mm
  95 RON
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 59

pe pagina
Setati descendent