PANNINI GRILL DE CONTACT

Aveti nevoie de un pannini grill de contact pentru bucataria profesionala in care va desfasurati activitatea, fie ca vorbim despre restaurante, cantine, autoserviri, fast food-uri sau orice alta unitate de alimentatie? Proiectul Fresco, care sustine de peste 25 de ani geniul in bucatariile profesionale, va pune la dispozitie aceste dispozitive extrem de utile pentru gustari, pregatirea si incalzirea painii.

Grill-urile de contact pannini sunt dispozitive robuste, confectionate din otel inoxidabil. Placile grill-ului sunt realizate din fonta, pentru un transfer ideal de caldura. Aceste dispozitive de tip pannini au suprafata striata sau neteda, cu una sau doua zone de gatire. Cat despre termostat, el este reglabil pana la 300 de grade Celsius. Placa superioara se ajusteaza la diferite inaltimi, pentru a reduce timpul de gatire si a dubla performanta.

Experienta indelungata a proiectului Fresco ne-a oferit sansa de a furniza clientilor nostri solutii personalizate, in functie de preferintele acestora si bugetul business-ului lor. Prin urmare, alegeti Fresco Expert si veti beneficia de: producatori de top, consumuri reduse de energie electrica, eficientizarea muncii in bucatarie, prin produse de ultima tehnologie si solutii optime si personalizate, precum un pannini grill de contact.

Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

pe pagina
Setati descendent
  1. Gratar de contact suprafata inferioara striata dim. 480*460*280mm
    Pret special 896 RON Pret standard 1.038 RON
    • Brand Fimar
    • Cod Produs ELP35EG0223M
    • Tensiune alimentare 230
Vizualizare ca Grila Lista

9 Articole

pe pagina
Setati descendent