Pannini grill de contact

Aveti nevoie de un pannini grill de contact pentru bucataria profesionala in care va desfasurati activitatea, fie ca vorbim despre restaurante, cantine, autoserviri, fast food-uri sau orice alta unitate de alimentatie? Proiectul Fresco Expert, care sustine de peste 30 de ani geniul in bucatariile profesionale, va pune la dispozitie aceste echipamente extrem de utile pentru gustari, pregatirea si incalzirea painii. 

Contact grill-urile sunt dispozitive robuste, confectionate din otel inoxidabil. Placile grill-ului sunt realizate din fonta, pentru un transfer ideal de caldura. Aceste dispozitive de tip pannini au suprafata striata sau neteda, cu una sau doua zone de gatire. Cat despre termostat, el este reglabil pana la 300 de grade Celsius. Placa superioara se ajusteaza la diferite inaltimi, pentru a reduce timpul de gatire si a dubla performanta. 

Solutii personalizate pentru modelele de contact grill 

Experienta indelungata a proiectului Fresco Expert ne-a oferit sansa de a furniza clientilor nostri solutii personalizate, in functie de preferintele acestora si bugetul business-ului lor. Prin urmare, alegeti Fresco Expert si veti beneficia de: producatori de top, consumuri reduse de energie electrica, eficientizarea muncii in bucatarie, prin produse de ultima tehnologie si solutii optime si personalizate, precum un pannini grill (sau contact grill).

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
11 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top