Masina de lustruit pahare & tacamuri

Fresco Expert va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante modele de masina de lustruit tacamuri si pahare din lume, cu o capacitate si o autonomie mare, care va garanteaza cea mai buna productivitate in bucataria dumneavoastra profesionala. Respectivele echipamente utilizeaza un proces igienic si rapid si va usureaza si micsoreaza timpul destinat uscarii. 

Pe de alta parte, tipurile de aparat de lustruit pahare si tacamuri au si rol de uscare si folosesc lampi UV pentru sterilizarea acestora, avand o capacitate de pana la 7.000 de tacamuri pe ora, respectiv 300-360 de pahare pe ora. 

Aparat lustruit pahare/tacamuri, de capacitate mare 

Indiferent daca alegeti o masina de lustruit pahare sau tacamuri din oferta noastra, aveti garantia unui raport calitate-pret corect, dar si a unor tehnologii de ultima generatie, care va ofera o productivitate de invidiat si un consum redus de energie. 

In plus, in cei peste 30 de ani de experienta, proiectul Fresco.ro a invatat sa ofere clientilor sai nu numai produse de calitate, precum modele de aparat de lustruit tacamuri si pahare, ci si servicii integrate, de la consiliere si livrare la montaj, training si servicii ireprosabile post-livrare. Astfel, va ajutam sa alegeti solutiile optime pentru bucataria dumneavoastra profesionala, pliate pe nevoile si bugetul business-ului pe care il conduceti!

To Top