MASINA DE LUSTRUIT PAHARE TACAMURI

Masina de lustruit pahare si tacamuri, de capacitate mare

Fresco Expert va pune la dispozitie unele dintre cele mai performante masini de lustruit tacamuri si pahare din lume, cu o capacitate si o autonomie mare, care va garanteaza cea mai buna productivitate in bucataria dumneavoastra profesionala. Masinile de lustruit pahare utilizeaza un proces igienic si rapid si va usureaza si micsoreaza timpul utilizat in procesul de uscare.

Pe de alta parte, masinile de lustruit tacamuri si pahare au si rol de uscare si folosesc lampi UV pentru sterilizarea acestora, avand o capacitate de pana la 7000 de tacamuri pe ora, respective 300-360 de pahare pe ora.

Indiferent daca alegeti masini de lustruit pahare sau tacamuri din oferta noastra, aveti garantia unui raport calitate-pret corect, dar si a unor tehnologii de ultima generatie, care va ofera o productivitate de invidiat si un consum redus de energie.

In plus, in cei peste 25 de ani de experienta, proiectul Fresco a invatat sa ofere clientilor sai nu numai produse de calitate, ci si servicii integrate, de la consiliere si livrare, la montaj, training si servicii ireprosabile post-livrare. Astfel, va ajutam sa alegeti solutiile optime pentru bucataria dumneavoastra profesionala, pliate pe nevoile si bugetul business-ului pe care il conduceti.

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Setati descendent