Masina de vidat/ambalat in vid

Masinile de vidat/ambalat in vid sunt aparate proiectate pentru ambalarea carnii, legumelor, branzeturilor, pastelor etc. Avand in vedere diversitatea produselor carora li se adreseaza, ele sunt indispensabile in numeroase bucatarii profesionale, dar si supermarket-uri. Aceste echipamente ofera servicii rapide si igienice, fiind ideale inclusiv in macelarii, pentru ambalarea, protectia si prelungirea termenului de valabilitate a diferitelor produse din carne. 

Aparatele de vidat profesionale au corpul din otel inoxidabil si sunt dotate cu role si tije din aluminiu. De asemenea, temperatura suprafetei de incalzire este reglabila prin termostat, pentru obtinerea celor mai bune rezultate posibile. Masinile de ambalat din oferta Fresco Expert garanteaza un vacuum perfect, dar si simplitate si rapiditate in utilizare. 

Masinile de vidat pe care vi le punem la dispozitie sunt dotate cu pompe de vacuum cu o capacitate de pana la 500 mm bara de etansare. 

Pe langa produse de calitate superioara, de la branduri renumite la nivel international, proiectul Fresco Expert va sta alaturi, inca din 1992, cu solutii integrate pentru bucatariile dumneavoastra profesionale. Astfel, va garantam intotdeauna un raport calitate pret corect, dar si solutii optime, pliate pe necesitatile si preferintele, dar si bugetul business-ului dumneavoastra.

Aparat de vidat profesional si pungi vacuum

Brand-ul nostru are o experienta de peste 30 de ani pe piata extrem de concurentiala a ospitalitatii, iar aceasta ne obliga ca, pe langa echipamentele HoReCa/de bucatarie "obisnuite" (masini de gatit, cuptoare, echipamente frigorifice si de preparare etc.), sa furnizam clientilor nostri solutii integrate complete, inclusiv numeroase modele de masina de vidat profesionala. Ele provin din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH, au preturi cuprinse intre cateva sute si cateva zeci de mii de lei, in functie de marime, performante etc., si bare de sigilare de lungimi diferite. 

In plus, pe langa aparate de vidat profesionale, furnizam si accesorii, cum ar fi pungi pentru vacuum de diferite marimi, dovedind astfel grija maxima si simt de anticipatie cu privire la cerintele clientilor nostri. Mai mult decat atat, pe langa produsele propriu-zise (masina de vidat, masina de ambalat etc.), specialistii Fresco Expert va stau la dispozitie si cu servicii de livrare, montaj, training utilizare, mentenanta, reparatii etc., in functie de situatia pe care o intampinati. Astfel, va veti asigura ca utilizati la potentialul maxim produsele comandate din oferta noastra, fara riscul de a le deteriora din cauza lipsei de know-how cu privire la functionarea si exploatarea lor. 

O masina de vidat profesionala/masina de ambalat in vid este utila in orice unitate de alimentatie publica, fiind o solutie deopotriva igienica si eleganta pentru protejarea alimentelor si prelungirea termenului lor de valabilitate. In cazul in care aveti orice nelamurire cu privire la modelul, productivitatea, pretul sau orice alta caracteristica a unui astfel de echipament, va asteptam online sau telefonic, la numarul cu tarif normal 0760 657 744, pentru a va furniza raspunsurile pe care le asteptati. 

Fresco Expert - peste 30 de ani in slujba geniului din industria ospitalitatii din Romania, peste 950 de proiecte gastro/frig comercial retail finalizate si peste 300 de bucatarii profesionale construite de la zero!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 18
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top