Echipamente sous - vide
Sous Vide, pentru fripturi suculente
Carnea este, in continuare, ingredientul numarul 1 in bucatariile profesionale, in ciuda noilor trenduri precum vegetarianismul sau veganismul. Daca si dumneavoastra folositi acest preparat in restaurantul, cantina, autoservirea sau fast food-ul pe care il detineti, aveti nevoie de o metoda de a gati carnea, pentru a-i pastra fragezimea si savoarea specifice. Iar aceasta metoda este reprezentata de un aparat sous vide.
Sous vide este o tehnica prin care alimentele, in special carnurile, sunt gatite la temperaturi mult mai mici decat in mod obisnuit, intre 20 si 99 de grade Celsius prin intermediul echipamentelor dedicate, pentru perioade de timp mult mai lungi, de ordinul orelor sau chiar al zecilor de ore. Scopul acestei modalitati este de a gati interiorul produsului la perfectie, fara a arde exteriorul, si de a pastra intreaga suculenta a produsului in cauza.
Aparatele sous vide, pentru gatirea suculenta a fripturilor dumneavoastra, sunt ideale pentru restaurante, iar procedeul de gatit sub vid a carnii ii asigura acesteia fragezimea care va incanta chiar si cei mai exigenti dintre clienti. Aparatele de gatit in vid de la Fresco Expert au o structura din otel inox, extrem de rezistenta, dar si igienica, prin usurinta cu care poate fi curatata. In plus, ele beneficiaza de posibilitatea reglarii temperaturii, pentru fiecare tip de aliment in parte.
Daca alegeti sa comandati aparate sous vide de la Fresco Expert, trebuie sa stiti ca veti beneficia si de servicii de inalta calitate. Proiectul Fresco sustine de peste 25 de ani geniul in bucatariile profesionale si va sta la dispozitie cu servicii de consultanta, proiectare, livrare, training, montaj si servicii post-livrare, dar si cu un raport corect pret-calitate.