Mese de lucru inox

Gama variata de modele masa de lucru inox

Proiectul Fresco sustine geniul in bucatariile profesionale inca din anul 1992 si va pune la dispozitie o gama variata de mese de lucru din inox, cu sau fara rebord, cu sau fara polita inferioara. Mesele de lucru din inox sunt ideale pentru orice bucatarie profesionala, cantina, sala de mese, restaurant etc.

Mesele de lucru din oferta Fresco Expert sunt realizate din otel inox de cea mai buna calitate, fiind extrem de rezistente si perfect adaptate exploatarii in conditiile specifice bucatariilor profesionale. Blatul de lucru ranforsat asigura rigiditatea necesara prelucrarii alimentelor, iar proprietatile fonoabsorbante reduc zgomotul in bucatarie.

Mai mult decat atat, cadrul ranforsat garanteaza rezistenta, mesele de lucru din inox putand fi folosite chiar si in cele mai solicitante situatii. In ceea ce priveste lungimea, mesele de lucru din oferta proiectului Fresco au intre 600 de milimetri si 2.000 de milimetri lungime, in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra, dar si de marimea bucatariei profesionale in care va desfasurati activitatea.

Nu in ultimul rand, pe langa mese de lucru din inox si alte produse de calitate, proiectul Fresco va sta la dispozitie cu servicii ireprosabile. Prin urmare, daca doriti o oferta personalizata, nu ezitati sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 113
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top