Vitrina inghetata | gelaterie

Vitrina frigorifica pentru inghetata 

Inghetata este de departe unul dintre cele mai apreciate deserturi atat la nivel global, cat si in Romania, insa in acelasi timp si unul dintre cele mai perisabile. Tocmai din acest motiv, Fresco Expert va pune la dispozitie vitrine pentru inghetata, care vor asigura mentinerea temperaturii ideale a acestui produs delicios. 

Modelele de vitrina inghetata au un design elegant si o suprafata inclinata de expunere, care maximizeaza impulsul de cumparare. Sistemul de racire ventilat al acestor echipamente asigura distributia uniforma a racirii. Vitrinele frigorifice pentru inghetata sunt prevazute cu un control electronic al temperaturii, dar si cu afisaj digital, sunt pe roti si detin mai multe cuve pentru expunerea tuturor tipurilor de inghetata. 

Tipurile de vitrina frigorifica pentru inghetata din oferta Fresco Expert sunt fie verticale, fie orizontale, fiind dotate cu sisteme de scurgere a apei si de dezghetare automata. Ele au diverse capacitati, in functie de tipul si marimea restaurantului, a cofetariei sau gelateriei pe care o conduceti sau in care lucrati. 

Pe langa produse de inalta calitate, proiectul Fresco va sustine de peste 25 de ani si cu servicii ireprosabile. In acest sens, in functie de tipurile de echipamente achizitionate prin intermediul companiei noastre, puteti beneficia de servicii precum consultanta, proiectare, livrare, montaj, training, dar si servicii post-livrare.

To Top