Rasnite cafea profesionale

Rasnite cafea profesionale, la un raport corect calitate-pret 

Orice unitate de alimentatie publica respectabila, fie ca vorbim despre un restaurant, o autoservire, o cantina, un bar sau mai ales o cafenea, are nevoie sa isi doteze bucataria sau barul cu rasnite de cafea profesionale. Acestea nu numai ca ofera cel mai bun gust posibil celebrei "licori" negre, dar si scurteaza considerabil timpul de preparare si, prin urmare, asteptarea pentru client. La Fresco Expert, nu va furnizam numai echipamente pentru bucatarie profesionala, ci si pentru prepararea celor mai bune bauturi pe baza de cafea. 

Rasnitele de cafea profesionale din oferta noastra provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, precum Electrolux Professional si platforma Virtus Group GmbH. Acestea au o capacitate mare, avand recipiente de pana la 2 kilograme, si sunt dotate cu dozatoare/recipiente. Aspectul lor este unul elegant, iar durata de viata indelungata este garantata de marcile producatoare. Nu in ultimul rand, aparatele sunt dotate cu functie automata de reumplere a compartimentului de dozare, distribuind intotdeauna portii constante, reglate volumetric. 

Pe langa rasnite de cafea profesionale si alte produse de inalta calitate, proiectul Fresco isi sustine, inca din 1992, clientii cu servicii integrate pe masura. Astfel, orice rasnita veti comanda din oferta noastra, pentru restaurantul, barul sau cafeneaua dumneavoastra, veti beneficia de servicii de consultanta, montaj si training pentru angajatii aflati la inceput de cariera. Si nu uitati: sustinem de peste 25 de ani geniul in bucatariile profesionale si va stam la dispozitie cu informatii si suport pentru orice nelamurire sau problema ati intampina!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
7 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top