Cuttere

Cuttere diverse capacitati

Aveti nevoie de cuttere pentru industria alimentara? La Fresco Expert, gasiti cuttere de diverse capacitati pentru bucatarii profesionale, restaurante, sali de mese, cantine, patiserii, fast food etc. Aceste echipamente permit taierea sau omogenizarea rapida a diferitelor alimente. Ele sunt dotate cu cutite solide, care garanteaza rezistenta in utilizare, dar si cu cuve din otel inox.

Pe langa taiere, cutterele pentru industria alimentara de la Fresco Expert va permit si omogenizarea rapida a diferitelor amestecuri, procesarea rapida a alimentelor, dar si prepararea diverselor sosuri si creme. In oferta noastra, gasiti cuttere cu o capacitate a cuvei intre 3,3 litri si 9,4 litri, alimentate electric monofazic.

Aceste cuttere pentru industria alimentara provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, avand astfel garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate. Branduri precum Virtus GroupGmbH, Sirman, Robot Coupe, Firmar iti aduc cele mai moderne echipamente din domeniu.

Proiectul Fresco sustine, inca din anul 1992, geniul in bucatariile profesionale si va ofera nu numai cele mai bune produse, ci si servicii de inalta calitate. Ne referim aici atat la consultanta, proiectare si livrare, cat si montaj, training si servicii post-livrare. Asadar, daca aveti nevoie de cele mai bune cuttere pentru industria alimentara, va asteptam la Fresco!

To Top