Suport cuptor

Suport cuptor pizza, pentru rezultate optime in bucatariile profesionale

In bucatariile profesionale, orice detaliu conteaza si poate face diferenta intre succes si esec. Pentru a satisface pretentiile chiar si celor mai exigenti dintre clienti, nu este suficient ca mancarea sa fie gustoasa, iar lenjeria de masa sa fie imaculata. Departe de ochii curiosilor, in spatele usilor inchise, toate echipamentele contribuie la realizarea unor preparate ca la carte. Iar, in procesul de realizare a celui mai faimos preparat italian, suportul de cuptor pentru pizza joaca un rol esential. 

In oferta Fresco Expert, veti gasi zeci de modele de suport de cuptor pentru pizza, in special de la Virtus Group GmbH. Acestea au diferite dimensiuni in functie de preferintele dumneavoastra si de specificul bucatariei profesionale in care va desfasurati activitatea. 

Aceste echipamente realizeaza exact ceea ce spune denumirea lor: va ofera suportul pentru a prepara cea mai buna pizza, in conditii ideale. Proiectul Fresco are o experienta de peste 25 de ani pe piata din Romania si, pe langa suportul de cuptor pentru pizza sau suporturile propriu-zise, va oferim si servicii de consultanta, proiectare, livrare si montaj. Alegeti calitatea si optati pentru produse cu o durata de viata indelungata!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
12 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top