MASINA CAFEA PROFESIONALA

Orice cafenea, bar, restaurant sau alta unitate de alimentatie publica respectabila trebuie sa isi doteze bucataria cu o masina de cafea profesionala sau mai multe. Acestea asigura cafelei cel mai bun gust posibil, care ii va multumi pana si pe cei mai pretentiosi dintre clienti, dar au si un consum redus de energie si o durata de viata indelungata, inclusiv in cazul utilizarii continue, asa cum se intampla deseori in localuri.

Cafeaua este unul dintre cele mai apreciate si comandate produse, prin urmare, in cazul in care detineti sau administrati un astfel de local, nu trebuie sa faceti rabat la calitate. Alegand o masina de cafea profesionala din oferta Fresco Expert, va asigurati ca faceti o investitie durabila si inteligenta, la raportul corect pret-calitate.

Masini de cafea profesionale - capacitate mare

Oferta noastra include zeci de modele de masini de cafea profesionale (preparare rapida), de la Electrolux Professional si Virtus Group GmbH. Acestea sunt dotate cu sistem automat de alimentare cu apa, casete incalzite cu aer/dispozitiv de incalzire, rasnite, termos, decantor etc. Totodata, la Fresco Expert gasiti si cafetiere cu o capacitate intre 6 si 10 litri si filtre de captare reziduuri.

Pe langa modele de masina cafea profesionala si alte produse de ultima generatie, care va ofera o productivitate mare, proiectul Fresco.ro va pune la dispozitie si servicii integrate. Astfel, puteti beneficia de consultanta, proiectare, livrare, montaj si training, dar si de oferte personalizate. Prin urmare, in functie de preferintele, necesitatile, bugetul dumneavoastra si marimea business-ului, puteti opta pentru varianta ideala.

Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina
Setati descendent
  1. Cafetiera 10 litri
    368 RON
  2. Cafetiera de 10 litri
    343 RON
Vizualizare ca Grila Lista

11 Articole

pe pagina
Setati descendent