ROTISOR PROFESIONAL

Echipamente fast food de mare capacitate

Daca aveti nevoie de un rotisor profesional pentru restaurantul, cantina, autoservirea sau fast food-ul pe care il detineti sau administrati, ati ajuns in locul potrivit! La Fresco Expert, va oferim modele variate, de diverse dimensiuni si capacitati. Acestea provin de la producatori de renume, ceea ce le confera calitate, o durata de viata indelungata, dar si o productivitate de neegalat.

Va punem la dispozitie modele de rotisor profesional cu 1 pana la 6 tepuse si cu o capacitate de 3 pana la 30 de pui simultan. Aceste grill-uri electrice sau pe gaz ocupa putin spatiu in bucatariile profesionale, comparativ cu capacitatea lor de gatire, sunt sigure si extrem de intuitiv de folosit si beneficiaza de o iluminare foarte eficienta.

Indiferent cate bucati de rotisor profesional veti dori sa achizitionati de la Fresco Expert, in functie de marimea bucatariei profesionale pe care o conduceti, va intampinam cu cele mai bune oferte. In cazul in care doriti consultanta de la specialistii nostri, acestia vor tine cont atat de preferintele si necesitatile dumneavoastra, cat mai ales de bugetul business-ului.

Mai mult decat atat, in cazul in care apelati la Fresco Expert, va putem oferi servicii de proiectare, livrare, montaj si training, pentru ca angajatii dumneavoastra sa utilizeze rotisorul profesional la capacitate maxima.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 16

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. ROTISOR ELECTRIC VERTICAL 3 SPITE
    Pret special 8.440 RON Pret standard 11.119 RON
    • Tip constructie Vertical
  2. Rotisor electric 850x775x890mm
    Pret special 20.694 RON Pret standard 23.993 RON
    • Tip constructie Vertical
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 16

Pagina
pe pagina
Setati descendent