Rotisor profesional

Rotisor si echipamente fast food de mare capacitate. 

Daca aveti nevoie de un rotisor profesional pentru restaurantul, cantina, autoservirea sau fast food-ul pe care il/o detineti sau administrati, ati ajuns in locul potrivit! La Fresco Expert, va oferim modele variate, de diverse dimensiuni si capacitati. Acestea provin de la producatori de renume, ceea ce le confera calitate, o durata de viata indelungata, dar si o productivitate de neegalat. 

Va punem la dispozitie modele de rotisor cu 1 pana la 6 tepuse si cu o capacitate de 3 pana la 30 de pui simultan. Aceste grill-uri electrice sau pe gaz ocupa putin spatiu in bucatariile profesionale, comparativ cu capacitatea lor de gatire, sunt sigure si extrem de intuitiv de folosit si beneficiaza de o iluminare foarte eficienta. 

Indiferent cate bucati de rotisor profesional veti dori sa achizitionati de la Fresco Expert, in functie de marimea bucatariei profesionale pe care o conduceti, va intampinam cu cele mai bune oferte. In cazul in care doriti consultanta de la specialistii nostri, acestia vor tine cont atat de preferintele si necesitatile dumneavoastra, cat mai ales de bugetul business-ului. 

Mai mult decat atat, in cazul in care apelati la Fresco Expert, va putem oferi servicii de proiectare, livrare, montaj si training, pentru ca angajatii dumneavoastra sa utilizeze rotisorul profesional la capacitate maxima.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 15
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top