Echipamente incorporabile

Echipamente drop-in | Oferta variata de produse de calitate

Proiectul Fresco sustine, de peste 25 de ani, geniul in bucatariile profesionale din Romania si sta alaturi de clientii sai cu cele mai bune produse, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international.

Vorbim despre plite de inductie si electrice, masini de gatit, bain marie, grill electric, planuri calde si reci, masini electrice de fiert paste, gratare cu placa, cuve reci si friteuze incastrate. Aceste echipamente care fac parte din Linia drop in de la Fresco Expert, cu intrebuintari de preparare termica drop-in sau de servire drop-in, au garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate, precum si componente si accesorii dintre cele mai bune disponibile pe piata.

Pe langa produse ireprosabile, proiectul Fresco va sta la dispozitie si cu servicii la inaltime. Mai exact, indiferent ce articole din gama Linie drop in ati alege din oferta noastra, va furnizam servicii de consultanta, livrare, montaj sau training si servicii post-livrare. Toate acestea va vor garanta fiabilitate si productivitate maxima in bucataria unitatii de alimentatie publica pe care o detineti sau administrati. Va asteptam sa plasati o comanda!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 22
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top