echipamente-profesionale-fast-food echipamente-profesionale-fast-food

ECHIPAMENTE FAST FOOD | QSR

Alege echipamente fast food de ultima generatie 

Proiectul Fresco va ofera unele dintre cele mai utile si apreciate echipamente si aparate fast food disponibile la nivel mondial: aparat shaorma kebab, rotisor profesional si friteuze profesionale de capacitate mare. Toate acestea provin de la branduri recunoscute la nivel international, precum Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, Alto Shaam, Dore-Grill, Rotisol. Astfel, ele va ofera garantia calitatii si sigurantei, dar si o durata de viata indelungata. 

Utilajele fast food profesionale de la Fresco Expert va vor permite prepararea rapida si in cel mai igienic mod cu putinta a unora dintre cele mai apreciate preparate de tip fast food. Astfel, shaorma, kebabul si puiul la rotisor vor fi gata intr-un timp scurt si vor putea fi servite imediat clientilor dumneavoastra, alaturi de garnituri la fel de gustoase, precum cartofii prajiti. 

Pe langa utilajele si aparatele fast food de cea mai buna calitate, proiectul Fresco vine si cu servicii de top. Experienta de peste 25 de ani in sustinerea geniului bucatar ne-a facut sa intelegem si sa satisfacem cerintele celor mai exigenti clienti. Astfel, va oferim servicii integrate, de la consultanta, proiectare si training, la livrare si montaj, la un raport corect calitate-pret. 

Mai mult decat atat, folosirea echipamentelor fast food pe care vi le punem la dispozitie va garanteaza eficientizarea muncii in bucatarie, gratie ultimelor tehnologii folosite, dar si un consum redus de energie. Totodata, cei peste 25 de ani de experienta ne ajuta sa va oferim solutii personalizate pentru nevoile business-ului dumneavoastra, dar si pentru bugetul de care dispuneti.

Categorii Echipamente Echipamente Fast Food | QSR

 
ECHIPAMENTE / APARATE SHAORMA & KEBAB
ROTISOARE PROFESIONALE
FRITEUZE PROFESIONALE
AMBALAJE BIODEGRADABILE
 
CONSULTANTA GRATUITA

Aveti in vedere un proiect

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top