Accesorii si piese de schimb espressor cafea profesional

Accesorii si piese de schimb espressor cafea profesional 

Indiferent cat de performant ar fi espressorul de cafea profesional folosit in incinta unitatii dumneavoastra de alimentatie publica, fie ca vorbim despre un restaurant, bar sau cafenea, acesta va avea nevoie de intretinere permanenta si, uneori, de piese de schimb, pentru a continua sa functioneze ireprosabil. De asemenea, pentru prepararea cafelei este nevoie si de anumite accesorii, pe langa ingredientele propriu-zise, pentru ca rezultatul sa fie unul pe placul clientilor: gustos, aromat, fierbinte si gata in cel mai scurt timp. 

In acest sens, Fresco Expert va pune la dispozitie unele dintre cele mai calitative accesorii pentru espressorul de cafea profesional, printre care sertare knockout, sertare de zat pentru rasnita de cafea, dedurizatoare de apa, saculete de filtre, dar si mese pentru servirea cafelei, cu spatiu pentru sistemul de spalare a cestilor si masina de gheata incluse. Acestea au preturi corecte raportate la calitatea lor si poarta semnatura unor branduri recunoscute la nivel international, precum Virtus Group GmbH din Germania. 

Proiectul Fresco sustine inca din 1992 geniul in bucatariile profesionale din Romania, diversificandu-si in mod constant oferta pentru a satisface cerintele pietii si clientilor. Tocmai din acest motiv, am inclus printre produsele noastre si espressoare de cafea profesionale si accesorii pentru acestea. Mai mult decat atat, pe langa produse de cea mai buna calitate, cu o durata de viata indelungata si "prietenoase" atat cu utilizatorii, cat si cu mediul inconjurator, va oferim si servicii integrate, de la consultanta, proiectare si livrare la montaj, training si servicii post-livrare cu acelasi profesionalism.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 19
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top