echipamente-profesionale-patiserie-cofetarie echipamente-profesionale-patiserie-cofetarie

ECHIPAMENTE PATISERIE | COFETARIE | GELATERIE

In oferta Fresco Expert regasiti unele dintre cele mai profesionale echipamente si utilaje de cofetarie, patiserie si gelaterie existente pe piata in acest moment. Ne referim la urmatoarele: mixere planetare, malaxoare de patiserie, echipamente de gogoserie, taietoare de aluat (pentru portionare) si masini pentru creme, frisca si ciocolata. De asemenea, la noi gasiti utilaje pentru gelaterie, masini, forme si ustensile pentru tarte, vitrine de patiserie si cofetarie si vitrine de inghetata (pentru gelaterie). 

Toata aceasta gama de echipamente si utilaje special destinate pentru patiserii, cofetarii si gelaterii ofera cea mai buna calitate produselor si o preparare rapida. Mai mult decat atat, ele pot fi folosite atat in cele trei tipuri de localuri deja mentionate, dar si in restaurante, supermarket-uri si benzinarii. Proiectul Fresco este de peste 25 de ani in slujba dumneavoastra si sustine geniul bucatar inca din 1992, motiv pentru care cunoastem diversitatea clientilor nostri si a nevoilor acestora. Prin urmare, includem in oferta noastra atat echipamente si utilaje de gelaterie, cofetarie si patiserie, cat si produse care pot fi utilizate rapid si cu usurinta in benzinarii, spre exemplu. 

Echipamente si utilaje de patiserie, cofetarie si gelaterie de cea mai buna calitate 

Fresco Expert se remarca, insa, nu doar prin cele mai bune echipamente si utilaje de patiserie, cofetarie si gelaterie, ci si prin servicii care pastreaza acelasi standard inalt de calitate. Astfel, va oferim servicii integrate, tot ce ati putea avea nevoie, de la consultanta, proiectare si training, la livrare, montaj si chiar si servicii post-livrare. Prin toate acestea, ne asiguram ca echipamentele si utilajele furnizate vor avea o durata de viata indelungata, iar personalul din restaurantul sau localul dumneavoastra va sti cum sa le foloseasca pentru a obtine maximum de randament si profitabilitate. Am ajuns la acest nivel gratie experientei de peste 25 de ani, care ne-a invatat sa oferim clientului cele mai bune solutii, fara ca acesta sa depuna vreun efort. 

Pe langa faptul ca provin de la producatori de top, echipamentele si utilajele de cofetarie, gelaterie si patiserie din oferta Fresco Expert iti sunt oferite la cel mai bun raport calitate-pret, tinand cont de fiabilitatea lor. In primul rand, acestea vor eficientiza munca in bucatarie, prin tehnologiile de ultima generatie cu care sunt dotate, dar va vor ajuta si sa obtineti un consum redus de energie, in trend cu noua directie eco urmata de toate business-urile serioase din Romania si nu numai. Nu in ultimul rand, analizam cu grija fiecare client, pentru a-i oferi solutii personalizate, pliate pe tipul sau de business si pe publicul tinta pe care il vizeaza. 

Iata, in continuare, doar cateva exemple de echipamente si utilaje de la Fresco Expert, pe care le puteti folosi in functie de natura afacerii dumneavoastra culinare: 

  • Echipamente patiserie: cuptoare, cook & chill, echipamente frigorifice, echipamente pentru spalarea veselei si pentru preparare, de la Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, Fimar etc.;
  • Echipamente cofetarie si echipamente gelaterie: dulapuri frigorifice si vitrine de inghetata cu capacitate mare, prevazute cu vaschete gastronom.

Categorii Echipamente Patiserie | Cofetarie | Gelaterie

 
MIXERE PLANETARE
MALAXOARE PIZZA | PATISERIE | COFETARIE
PORTIONATOR, FORMATOR ALUAT
MASINI CREME SI TOPIT-TEMPERAT CIOCOLATA
 
MASINI, FORME SI USTENSILE
VITRINE PATISERIE | COFETARIE
VITRINA INGHETATA | GELATERIE
DISPENSERE BAUTURI CALDE
 
DISPENSERE BAUTURI RECI
DISPENSERE INGHETATA
 
CONSULTANTA GRATUITA

Aveti in vedere un proiect

nou de

Hotel

Restaurant

Bistro

Cafenea

Cantina

Catering

Supermarket

Pizzerie

Cofetarie

Patiserie

Food Corner

Coffee Corner

Spalatorie

Benzinarie

?

Fresco Expert va poate sustine competent, de la o simpla idee, pana la prima zi de operare.

To Top