Uscator de rufe profesional

Uscator de rufe profesional - tehnologie avansata! In calitate de distribuitori ai produselor Electrolux Professional in Romania, proiectul Fresco va ofera o gama variata de uscatoare de rufe profesionale din linia 6000. Aceste echipamente sunt cu mult mai avansate fata de cele ale competitorilor, din punctul de vedere al economiei de energie. Ele au un design ergonomic certificat si o abordare centrata pe experienta utilizatorului, in raport cu echipamentul. 

Aceste modele de uscatoare de rufe dispun de o tehnologie avansata, care reduce constant timpul de uscare si ofera cu peste 60% mai multa economie de energie. Practic, vorbim despre cel mai scurt timp de uscare de pe piata, intrucat niciun alt dispozitiv nu poate realiza aceleasi volume in aceeasi perioada de timp. Mai mult decat atat, aceste uscatoare permit utilizatorului sa lucreze confortabil si dispun de reglare automata a ventilatorului, garantand un rezultat uniform al uscarii. 

Indiferent ce model de uscator de rufe profesional v-ati alege din oferta Fresco Expert, va garantam urmatoarele beneficii de necontestat: tehnologie avansata, producatori de top, consumuri reduse de energie, eficientizarea muncii. Mai mult decat atat, beneficiati de intreg suportul nostru atunci cand vine vorba despre montarea, operarea si repararea acestor dispozitive, dar si cu privire la creionarea unei oferte personalizate, in functie de necesitatile, bugetul si preferintele dumneavoastra. 

Consultati oferta completa de produse si comandati articolul potrivit volumului si nevoii dumneavoastra. Acum, nu mai trebui sa amanati momentul purtarii hainei favorite, chiar daca aceasta se afla in cosul cu rufe murdare. O puneti la spalat si in scurt timp este uscata si gata de purtat! Fresco Expert stie cat de pretios este timpul si sa va simtiti bine in hainele purtate, asa ca va pune la dispozitie un produs inovator, a carui tehnologie va permite sa va bucurati de outfit-ul preferat oricand!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
9 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top