Tavi si platouri

Cate preparate, atatea tavi si platouri pentru servire! 

Intr-un restaurant care se respecta, indiferent de specificul sau si de localizare (daca este de sine statator, in cadrul unui hotel etc.), toate aspectele trebuie sa fie puse la punct intr-un mod ireprosabil. Vorbim atat despre aspectul si gustul preparatelor, cat si despre curatenie, amabilitatea personalului, atmosfera si, nu in ultimul rand, prezentarea felurilor de mancare. Prima impresie este de cele mai multe ori definitorie, iar atunci cand vorbim despre clientii unui astfel de local, putem fi siguri ca ea va conta in proportie de 100%. 

Intr-o lume in care exista sute de restaurante, de oportunitati si de gusturi, orice mic inconvenient pe care cei care va trec pragul il vor resimti se va traduce intr-un singur mod: sansele ca acestia sa revina sunt zero. Tocmai din acest motiv, trebuie sa acordati o atentie deosebita tuturor aspectelor care ii pot face sa isi formeze o opinie sau alta, plecand de la mancare si pana la tava in care acestea sunt servite clientului. 

Este de inteles daca, in calitate de patron sau bucatar sef, puneti cel mai mare accent pe gustul si aspectul mancarii, varietatea preparatelor si preturi, insa servirea este si ea cruciala. Si nu ne referim doar la amabilitatea chelnerilor, ci si la tavile si platourile pentru servire si pentru prezentarea alimentelor, care influenteaza in mod decisiv prima impresie a celor care va calca pragul restaurantului. 

La Fresco Expert, sustinem geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992 si tinem cont de toate detaliile care pot face diferenta intre o masa obisnuita si o vizita memorabila in restaurantul dumneavoastra. Tocmai din acest motiv, va punem la dispozitie cea mai variata oferta de tavi si platouri servire pe care v-o puteti imagina, atat in ceea ce priveste dimensiunile, formele si materialul, cat si preparatele care pot fi asezate pe acestea. Numai folosind tava sau platourile pentru servire corecte, veti aduce plus valoare felurilor de mancare pe care le serviti si veti completa imaginea preparatelor ideale. 

Va oferim tavi dreptunghiulare, ovale, rotunde, cu sau fara suport, metalice, din ardezie, fonta, plastic, melamina, portelan sau bambus. Fie ca aveti nevoie de o tava cu dimensiuni intre 32 x 26 de centimetri, fie de una de 54,5 x 33 de centimetri, fie de o tava cu un diametru de 12 centimetri, in oferta magazinului nostru gasiti forme si dimensiuni diverse. Ele sunt fie universale, fie destinate servirii unor produse specifice, cum ar fi cafea, ceai, aperitive, paine, peste etc. 

Pe de alta parte, va punem la dispozitie platouri pentru servire rotunde, dreptunghiulare, ovale sau cu forme specifice, din portelan, ardezie, lemn, ceramica sau sticla. Acestea au dimensiuni intre 18 x 9 centimetri si 79 x 25 de centimetri sau un diametru pornind de la 10 centimetri. Ele sunt fie universale, fie destinate servirii unor preparate precum micul dejun, prajituri, branzeturi, salata, pizza, tort etc. 

Acestea pot fi fixe, rotative, supraetajate, simple sau compartimentate, in functie de specificul preparatului sau preparatelor care urmeaza sa fie servite pe ele. Mai mult decat atat, va punem la dispozitie si seturi de mai multe tavi sau platouri servire ori formate din platou + paleta de servire ori din mai multe piese. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0760.657.744 sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa [email protected] si va vom contacta in cel mai scurt timp, cu oferta potrivita pentru dumneavoastra! Sau, pur si simplu, sa plasati comanda dumneavoastra.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 22
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top