MIXERE PLANETARE

Modele mixer planetar pentru aluaturi si creme

Fresco Expert va pune la dispozitie diverse modele de mixer planetar, unul dintre cele mai utile aparate din bucatariile profesionale. Acestea sunt echipamente solide si putin zgomotoase, potrivite pentru orice tip de laborator. Ele sunt folosite pentru producerea aluaturilor si a cremelor de diferite tipuri, dar si pentru emulsie, framantare si amestecare.

Mixerele planetare din oferta proiectului Fresco provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel mondial, ceea ce se traduce prin fiabilitate, o utilizare intuitiva si maximum de rezultate cu minimum de efort. Acestea au viteze variabile, cuve cu diferite capacitati, de la 7,5 litri pana la 80 de litri si sunt usor de intretinut, un atribut care se dovedeste esential din punctul de vedere al eficientei, mai ales in bucatariile profesionale aglomerate.

De peste 25 de ani, proiectul Fresco se remarca nu numai prin produse de cea mai buna calitate, ci si prin servicii la acelasi nivel. Astfel, indiferent ca alegeti sa comandati mixere planetare sau alte produse, veti beneficia de servicii precum consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare, in cazul in care este nevoie de acestea.

Mai mult decat atat, in functie de numarul de mixere planetare pe care le comandati si de bugetul si marimea business-ului dumneavoastra, puteti beneficia de oferte personalizate din partea noastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau completand formularul de pe site.

Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

pe pagina
Setati descendent
  1. Mixer planetar, 40 litri
    27.226 RON
  2. Mixer planetar, 60 litri
    30.125 RON
  3. Mixer planetar, 80 litri
    35.963 RON
Vizualizare ca Grila Lista

10 Articole

pe pagina
Setati descendent