Mixer planetar

Fresco Expert va pune la dispozitie diverse modele de mixer planetar, unul dintre cele mai utile aparate din bucatariile profesionale. Acestea sunt echipamente solide si putin zgomotoase, potrivite pentru orice tip de laborator. Ele sunt folosite pentru producerea aluaturilor si a cremelor de diferite tipuri, dar si pentru emulsie, framantare si amestecare. 

Mixerele planetare din oferta proiectului Fresco Expert provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel mondial, ceea ce se traduce prin fiabilitate, o utilizare intuitiva si maximum de rezultate cu minimum de efort. Acestea au viteze variabile, cuve cu diferite capacitati, de la 7,5 litri pana la 80 de litri si sunt usor de intretinut, un atribut care se dovedeste esential din punctul de vedere al eficientei, mai ales in bucatariile profesionale aglomerate. 

De peste 30 de ani, proiectul Fresco Expert se remarca nu numai prin produse de cea mai buna calitate, ci si prin servicii la acelasi nivel. Astfel, indiferent ca alegeti sa comandati un mixer planetar profesional sau alte produse, veti beneficia de servicii precum consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare, in cazul in care este nevoie de acestea. 

Mai mult decat atat, in functie de numarul de modele de mixer planetar profesional pe care le comandati si de bugetul si marimea business-ului dumneavoastra, puteti beneficia de oferte personalizate din partea noastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau completand formularul de pe site. 

Modele mixer planetar profesional pentru aluaturi si creme

Avand in vedere versatilitatea si utilitatea sa, dotarea cu un mixer planetar a unitatii de alimentatie publica pe care o detineti sau administrati este esentiala, pentru a va asigura ca raspundeti tuturor nevoilor si exigentelor clientilor dumneavoastra. Pretul unui astfel de echipament nu este unul foarte mare, in special raportat la performantele sale, insa, intr-o perioada dificila pentru industria HoReCa, este normal sa cantariti orice investitie. Tocmai din acest motiv, profesionistii Fresco Expert, care acumuleaza experienta in industria ospitalitatii inca din anul 1992, va stau alaturi cu informatii utile si sfaturi pretioase cu privire la dotarea bucatariei localului. 

Mai mult decat atat, pe langa modele de mixer planetar profesional, categoria cuprinde si carucioare pentru bolurile acestora, accesorii deosebit de utile, ce asigura o maniera eleganta de depozitare si transport a vaselor, dar si rapiditate in prepararea comenzilor, prin garantarea unui flux continuu al echipamentelor. 

Un mixer planetar profesional poate avea numeroase dimensiuni si forme, cele din oferta Fresco Expert pornind de la o capacitate a bolului de 7,5 litri (si 75 sau 660 de rotatii pe minut) si ajungand pana la 80 litri (120, 240 sau 420 de rotatii pe minut). Prin urmare, este important ca, inainte de momentul in care optati pentru un produs din aceasta categorie, sa estimati foarte bine nevoile de productie ale localului pe care il conduceti sau administrati, pentru a va asigura ca faceti o investitie potrivita. In ceea ce priveste mentenanta, va puteti baza intotdeauna pe expertii nostri, care va vor asigura cele mai bune conditii de desfasurare a activitatii profesionale.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
10 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top