Linii servire modulare

Solutii complete linie servire modulara

Compania Fresco Expert pune la dispozitia clientilor sai o linie servire modulara completa, incepand cu dulapuri incalzite, elemente neutre, carucioare port-tavi si vitrine bain marie si incheind cu bufete neutre, bufete reci, module refrigerate si dispensere pentru incalzit farfurii. Toate aceste echipamente, produse si accesorii pentru bucatariile profesionale au capacitate mare si o durata extinsa de viata.

Alegand sa va mobilati spatiul de expunere cu aceste linii de servire modulare, veti reusi sa intreceti chiar si cele mai pretentioase asteptari culinare si vizuale ale clientilor care va trec pragul.

Fresco Expert stie cat de important este sa trateze fiecare client cu respectul, promptitudinea si amabilitatea cuvenite. Tocmai din acest motiv, in functie de cat de exinsa doriti sa fie linia de servire modulara pe care o achizitionati, va vom intampina cu o oferta personalizata, bazata pe necesitatile si preferintele dumneavoastra, dar mai ales pe specificul si bugetul business-ului.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau online, completand formularul disponibil pe site, iar noi vom reveni cu o oferta referitoare la linia de servire modulara. Sau, daca stiti ce va doriti, doar sa adaugati in cos si noi ne vom ocupa de livrarea si montajul echipamentelor dorite.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 40
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top