Razatoare cascaval, parmezan

Razatoare parmezan / cascaval profesionala

Cascavalul, in general, si parmezanul, in special, nu pot lipsi dintre ingredientele din nicio bucatarie profesionala din lume, prin urmare nici din Romania. Pentru ca branzeturile sa fie rase cat mai rapid si uniform, va recomandam sa achizitionati o razatoare de parmezan sau cascaval profesionala din oferta magazinului Fresco Expert, echipament ce poate avea si pana la 50 kg/ora capacitate de productie.

Alegeti o razatoare de parmezan si cascaval din categoria echipamentelor de bucatarie profesionale, ideale pentru pizzerii si restaurante. Aceste razatori sunt dotate cu conuri de taiere din otel inoxidabil, fiind in acelasi timp prevazute cu un sistem de siguranta in utilizare. Astfel, aveti garantia ca obtineti cele mai bune rezultate, care vor satisface pana si cei mai exigenti dintre clientii care va trec pragul.

Indiferent ca detineti sau gestionati activitatea unui restaurant, fast food, a unei cantine, autoserviri sau a altei unitati de alimentatie publica, trebuie sa va dotati cu toate echipamentele si ustensilele necesare pentru rezultate optime. Printre ele, se numara si nelipsita razatoare de cascaval si parmezan profesionala, care asigura cea mai fina textura/consistenta.

Proiectul Fresco este alaturi de dumneavoastra inca din anul 1992, oferindu-va, pe langa produse de inalta calitate, si servicii precum consultanta, proiectare, livrare, montaj, training si servicii post-livrare. In plus, puteti beneficia si de oferte personalizate, in functie de tipul business-ului dumneavoastra si de echipamentele comandate. Plasati acum o comanda telefonic sau online, completand formularul de pe site!

To Top