Vitrine patiserie | cofetarie

Fresco Expert va pune la dispozitie o oferta variata de modele de vitrina prajituri (cofetarie) si vitrina patiserie (calda sau rece), ideale pentru unitatea de alimentatie publica pe care o detineti sau administrati. Aceste vitrine, orizontale sau verticale, pot fi folosite pentru expunerea de prajituri, torturi sau alte produse de patiserie ori cofetarie. 

Vitrinele de cofetarie si patiserie, reci sau calde, pot fi cu suport sau fara (de banc, care pot fi puse pe o tejghea) si cu mai multe polite pentru expunerea produselor. Acestea pot avea geamuri plate sau curbate si sunt disponibile intr-o varietate de culori si finisaje cu design modern. Ele isi dovedesc utilitatea in orice cofetarie, patiserie, benzinarie, cafenea sau restaurant. 

Modele diverse de vitrina cofetarie, cu servicii extra

Proiectul Fresco Expert sustine inca din anul 1992 geniul in bucatariile profesionale din Romania. Pe langa serviciile de consultanta si livrare a produselor alese (vitrina de cofetarie, vitrina calda de patiserie etc.), va putem oferi o gama extinsa de servicii, printre care proiectare, training si servicii de mentenanta. 

In functie de tipul proiectului dumneavoastra, va putem furniza o oferta personalizata, bazata pe necesitatile si preferintele dumneavoastra, dar mai ales pe marimea si bugetul business-ului. 

Astfel, daca doriti sa integrati o vitrina de prajituri/cofetarie sau o vitrina de patiserie, rece ori calda, in unitatea dumneavoastra din domeniul ospitalitatii, Fresco Expert va va sustine de la A la Z, incepand cu consultanta pentru alegerea produsului perfect din toate punctele de vedere (financiar, al compatibilitatii cu necesitatile de productie, dar si din punctul de vedere al dimensiunilor etc.), livrarea propriu-zisa, instructiuni de utilizare, dar si mentenanta.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 30
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top