VITRINE PATISERIE COFETARIE

Vitrina calda / rece patiserie si cofetarie - Oferta variata

Fresco Expert va pune la dispozitie o oferta variata de modele vitrina calda pentru patiserie si vitrina rece pentru cofetarie, ideale pentru unitatea de alimentatie publica pe care o detineti sau administrati. Aceste vitrine, orizontale sau verticale, pot fi folosite pentru expunerea de prajituri, torturi sau alte produse de patiserie ori cofetarie.

Vitrinele calde si reci pot fi cu suport sau fara (de banc, care pot fi puse pe o tejghea) si cu mai multe polite pentru expunerea produselor. Acestea pot avea geamuri plate sau curbate si sunt disponibile intr-o varietate de culori si finisaje cu design modern. Ele isi dovedesc utilitatea in orice cofetarie, patiserie, benzinarie, cafenea sau restaurant.

Proiectul Fresco sustine inca din anul 1992 geniul in bucatariile profesionale din Romania. Pe langa serviciile de consultanta si livrare a produselor alese, va putem oferi o gama extensa de servicii, printre care proiectare, training si servicii de mentenanta.

In functie de tipul proiectului dumneavoastra, va putem furniza o oferta personalizata, bazata pe necesitatile si preferintele dumneavoastra, dar mai ales pe marimea si bugetul business-ului.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 22

Pagina
pe pagina
Setati descendent
  1. Vitrina rece, l=900 mm
    10.863 RON
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 22

Pagina
pe pagina
Setati descendent