CUM COMAND

Pentru a putea comanda produsele, accesati meniul din stanga, navigati prin categoriile si subcategoriile de produse, alegeti echipamentele dorite si adaugati-le in cos.

In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti produsele alese si preturile, sa actualizati cantitatea, sa adaugati produse revenind in magazin sau sa stergeti din produsele deja selectate.

Puteti opta si pentru adaugarea produselor in lista de dorinte, urmand sa reveniti la ele pentru vizualizare si adaugarea in cos. Pentru acest proces si pentru pastrarea produselor in lista de dorinte, veti fi indrumat sa va realizati un cont, cu care sa va puteti loga oricand pentru verificarea produselor din lista de dorinte.

De asemenea, puteti opta pentru Cerere oferta, consultantii nostri urmand sa ia legatura cu dumneavoastra pentru mai multe detalii cu privire la echipamentul dorit.

Echipamentele ce necesita montaj si piese de schimb vor avea in partea dreapta optiuni de garantie:

Base Care (INCLUS IN PRET) – Montaj & 12 luni piese de schimb si manopera (montajul nu se aplica pentru echipamentele de tip plug-in/consumabilele nu sunt acoperite de garantie)

Performance Care – Base Care+1 revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie+training utilizare+SLA 72 ore

Premium Care – Performance Care+extinderea perioadei la 24 luni la piese de schimb si manopera+SLA 48 ore 

BSE CARE este garantia inclusa automat in costul produsului, iar bifa va fi preluata in mod automat in urma adaugarii in cos. Pentru celelalte tipuri de garantii, va rugam sa bifati optiunea dorita.

In urma adaugarii produsului/produselor in cos, veti urma pasii necesari finalizarii comenzii:

-        Introducerea datelor de contact si a adresei de livrare.

-        Metoda de livrare: livrare prin curier sau ridicare din depozit.

-        Metoda de plata: selectarea uneia dintre optiunile de plata prin card/plata prin ordin de plata.

-        Pentru accesarea optiunii de plata in rate, va rugam sa luati legatura cu Fresco Expert SRL.

In functie de perioade si promotii, livrarea poate fi gratuita sau vi se va percepe o taxa ce va fi afisata inainte de finalizarea comenzii.

In urma efectuarii comenzii, unul dintre consultantii Fresco Expert va va contacta pentru reconfirmarea metodei de plata, eliberarea facturii proforme sau a facturii fiscale, disponibilitatea prosului/produselor, datele de livrare, termenul exact de livrare.

In cazul produselor cu pretul afisat, comanda poate fi efectuata direct, prin adaugarea in cos a produsului/produselor. In cazul in care aveti nelamuriri asupra produsului sau doriti informatii suplimentare, puteti alege si optiunea de a cere oferta pentru produsul respectiv, iar unul dintre consultantii nostri vor lua legatura cu dumneavoastra.

In cazul produselor ce nu au pretul afisat, va rugam sa cereti oferta prin butonul *cere oferta disponibil pentru fiecare produs, iar unul dintre consultantii nostri va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi informatiile dorite.

Inaintea oricarei actiuni de comanda/cere oferta, asigurati-va ca ati bifat casuta termeni si conditii/politica GDPR.

Pe durata achizitiei si a procedurilor de plata, FRESCO EXPERT SRL va protejeaza datele personale si se asigura ca veti putea achizitiona bunurile in siguranta. Utilizam tehnologia adecvata pentru securitatea datelor personale, a comenzilor si a platilor.

To Top