Boluri & castroane

Boluri si castroane - oferta variata pentru localul dumneavoastra! 

Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie o oferta variata de boluri si castroane pentru prepararea si servirea diverselor alimente in localul dumneavoastra: supe si ciorbe, aperitive, salate, sosuri, alune, fructe, tapas etc. Acestea sunt realizate din diverse materiale, precum ceramica, lemn, bambus, sticla, plastic, inox etc. Ele au diferite dimensiuni, in functie de scopul pe care il deservesc, si texturi si culori, astfel incat sa se potriveasca la perfectie cu restul ambientului. 

Castroanele si bolurile din oferta proiectului Fresco provin de la furnizori internationali cu experienta indelungata pe aceasta piata extrem de competitiva. Prin urmare, ele au o durata indelungata de viata, un aspect ireprosabil si sunt rezistente la temperaturi mari, fara a se deteriora atunci cand sunt utilizate in mod corespunzator. Mai mult decat atat, intrucat stim cat de importanta este stralucirea, atat la propriu, cat si la figurat, acestea sunt extrem de usor de curatat, pentru un aspect imaculat in orice situatie. 

Pentru o experienta completa in localul dumneavoastra, clientii vor trebui intampinati nu numai cu preparate dintre cele mai gustoase si sofisticate si cu tacamuri imaculate, ci si cu vesela spectaculoasa: boluri, castroane si farfurii care sa incante privirea la fel de mult precum felurile de mancare in sine. Tinand cont ca Fresco Expert colaboreaza cu platforme internationale de renume, veti beneficia de un raport pret-calitate corect, dar si de suport si indrumare din partea expertilor nostri.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
7 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top