Tigai adanci

Tigai adanci, pentru tehnici variate de gatit 

Tigaile adanci sunt unele dintre cele mai versatile echipamente de bucatarie, putand fi utilizate pentru numeroase preparate si fiind folositoare pentru mai multe tehnici de gatit. Gratie dimensiunilor lor, marginilor inalte si faptului ca au un invelis non-adeziv, acestea sunt ideale pentru rumenirea fripturilor, prajirea in baie de ulei (deep fry) si prepararea mancarurilor precum tocanita sau chili con carne, insa si pentru sarcini mai simple, cum ar fi calitul cepei sau pregatirea sosurilor ori sote-urilor de legume. 

In oferta Fresco Expert, furnizor care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, gasiti numeroase modele de tigai adanci. Acestea au un diametru de pana la 40 de centimetri si o adancime de pana la 10 centimetri, fiind realizate din otel, aluminiu sau inox. Ele sunt antiaderente, pot fi dotate cu capac, iar unele dintre acestea sunt special concepute pentru sote. Indiferent ce fel de mancare ati dori sa preparati cu ajutorul lor, aveti garantia durabilitatii, intrucat ele provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international. 

Proiectul Fresco va pune la dispozitie tigai adanci din inox, de buna calitate, realizate din mai multe straturi, fapt ce asigura proprietati termice iesite din comun, dar si o rezistenta crescuta. Totodata, ele se remarca si printr-un aspect deosebit si o curatare usoara. Pe de alta parte, tigaile din otel si aluminiu beneficiaza de invelisuri interioare anti-adezive si distribuie caldura uniform, pentru o gatire eficienta intr-un timp cat mai scurt.

To Top