Espressor profesional

Espressor profesional pentru cafea de cea mai buna calitate

Pe langa echipamentele de bucatarie profesionala, Fresco Expert va pune la dispozitie si numeroase modele de espressoare profesionale de cea mai buna calitate. Acestea provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international, precum Electrolux Professional, Virtus Group GmbH, MCE Astoria. Astfel, aveti garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate, chiar si in cazul unei utilizari prelungite, specifice cafenelelor, barurilor si localurilor.

Proiectul Fresco sustine geniul in bucatariile profesionale inca din anul 1992, extinzandu-si in mod constant oferta, in functie de cerintele clientilor. Tocmai din acest motiv, am inclus printre produsele oferite si zeci de modele de espressor profesional, potrivite pentru toate unitatile de alimentatie publica si pentru toate tipurile de cafea. Acestea au intre 1 si 4 unitati si fierbatoare/boilere cu o capacitate intre 3 si 21,9 litri.

Aceste espressoare profesionale cu unitati Maestro cu Dosamat sau Steamair va ofera rapiditate in prepararea cafelei, versatilitate, dar si un consum redus de energie electrica. Folosind dispozitivele respective, veti prepara cele mai gustoase cesti de cafea, care vor satisface pana si exigentele celor mai pretentiosi dintre clienti.

Din respect pentru dumneavoastra, Fresco Expert va ofera, pe langa espressoare profesionale si alte produse de inalta calitate, si servicii la aceleasi standarde. Astfel, beneficiati atat de consultanta, proiectare si livrare, cat si de montaj, training si servicii post-livrare, de intretinere. Alegeti acum calitatea Fresco si beneficiati de un raport calitate-pret corect si de produse fiabile, cu un timp indelungat intre doua interventii succesive in service.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 13
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top