Abatitor - Blast chiller

Abatitorul, cunoscut si sub numele de blast chiller, reprezinta cel mai sigur sistem de racire accelerata a preparatelor, aducandu-le la o temperatura scazuta intr-un timp scurt. Aceasta metoda de conservare a alimentelor este ideala pentru restaurante, unitati de tip fast food si business-uri care se ocupa cu servicii de catering. Un astfel de produs reuseste sa scada rapid temperatura alimentelor de la +65 de grade Celsius la +10 grade Celsius, avand si o zona de congelare usoara, pana la -18 grade Celsius. 

Un abatitor, in bucataria dumneavoastra profesionala, va reduce pierderile cu alimente deteriorate, va scadea timpul de servire si, nu in ultimul rand, va alinia restaurantul sau unitatea dumneavoastra alimentara la toate normele DSV (Directia Sanitar Veterinara) si HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points - Sistemul de Analiza a Riscurilor in Punctele Critice de Control). 

Un blast chiller reprezinta o achizitie importanta pentru bucataria dumneavoastra profesionala, indiferent ca administrati sau conduceti un restaurant, o autoservire, cantina, un bar, o patiserie-cofetarie, un fast food etc. Cu toate acestea, este posibil ca nu toti angajatii dumneavoastra sa stie cum se foloseste un abatitor. Tocmai din acest motiv, Fresco Expert va pune la dispozitie si servicii de consultanta, proiectare si livrare, montaj, training si servicii post-livrare. 

Astfel, expertii proiectului Fresco, care sunt alaturi de clientii lor si sustin geniul in bucatariile profesionale de mai bine de 30 de ani, va vor ajuta sa va eficientizati munca, sa obtineti cele mai bune rezultate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora si sa reduceti consumul de energie electrica.

Blast chiller, pentru racirea rapida a preparatelor

Oferta Fresco Expert include numeroase modele de abatitor/blast chiller, provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel mondial, precum suedezii de la Electrolux Professional sau platforma internationala Virtus Group GmbH. Astfel, respectivele echipamente au garantia calitatii, fiabilitatii si a unei durate indelungate de viata, in acelasi timp beneficiind si de un consum scazut de energie electrica. Prin urmare, aveti certitudinea unei achizitii profitabile atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, la un pret care nu reprezinta un efort financiar deosebit, mai ales pentru o unitate de alimentatie publica avand un vad comercial considerabil. 

Tipurile de abatitor pe care vi le punem la dispozitie genereaza temperaturi de congelare si/sau refrigerare si au o capacitate de 3 pana la 20 de tavi, in functie de marimea business-ului dumneavoastra din domeniul HoReCa, de spatiul si fondurile disponibile etc. 

Oferite pe langa blast chillere de ultima generatie si de cea mai buna calitate, serviciile post-livrare, inclusiv cele de mentenanta, prin reteaua proprie de asistenta, va ajuta sa integrati si sa utilizati echipamentele in cele mai bune conditii, la potentialul maxim, inca de la inceput. Cele peste 950 de proiecte de gastro/frig comercial retail la care am contribuit si cele peste 300 de bucatarii profesionale pe care le-am "construit", de-a lungul activitatii noastre, stau marturie a faptului ca oferim solutii complete de echipare. 

In cazul in care aveti orice nelamuriri sau intrebari referitoare la tipurile de produse pe care le oferim, dar si la modul lor de functionare, va stam la dispozitie online sau telefonic!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 17
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top