ABATITOR - BLAST CHILLER

Sisteme pentru racirea rapida a preparatelor

Abatitorul, cunoscut si sub numele de Blast chiller, reprezinta cel mai sigur sistem de racire accelerata a preparatelor, aducandu-le la o temperatura scazuta intr-un timp scurt. Aceasta metoda de conservare a alimentelor este ideala pentru restaurante, unitati de tip fast food si business-uri care se ocupa cu servicii de catering. Un astfel de produs reuseste sa scada rapid temperatura alimentelor de la +65 de grade Celsius la 10 grade Celsius, avand si o zona de congelare usoara, pana la -18 grade Celsius.

Un abatitor (Blast chiller) in bucataria dumneavoastra profesionala va reduce pierderile cu alimente deteriorate, va scadea timpul de servire si, nu in ultimul timp, va alinia restaurantul sau unitatea dumneavoastra alimentara la toate normele DSV (Directia Sanitar Veterinara) si HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points - Sistemul de Analiza a Riscurilor in Punctele Critice de Control).

Un abatitor reprezinta o achizitie importanta pentru bucataria dumneavoastra profesionala, indiferent ca administrati sau conduceti un restaurant, autoservire, cantina, bar, patiserie-cofetarie, fast food. Cu toate acestea, este posibil ca nu toti angajatii dumneavoastra sa stie cum se foloseste un Blast chiller. Tocmai din acest motiv, Fresco Expert va pune la dispozitie si servicii de consultanta, proiectare si livrare, la montaj, training si servicii post-livrare.

Astfel, expertii proiectului Fresco, care sunt alaturi de clientii lor si sustin geniul in bucatariile profesionale de mai bine de 25 de ani, va vor ajuta sa va eficientizati munca, sa obtineti cele mai bune rezultate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora si sa reduceti consumul de energie electrica.

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 21

Pagina
pe pagina
Setati descendent
 1. Abatitor racire & congelare 70/70 KG; 10 tavi GN 2/1
  Pret special 46.207 RON Pret standard 53.592 RON
  • Temperatura Chiller freezer
  • Numar tavi 6-10
 2. Abatitor racire & congelare Skyline, 10GN 1/1
  Pret special 51.517 RON Pret standard 59.752 RON
  • Temperatura Chiller freezer
  • Numar tavi 6-10
 3. Carucior rece, 12xGN2/1
  8.127 RON
  • Temperatura Chiller
  • Numar tavi 11-15
 4. Carucior congelare, 12xGN2/1
  10.321 RON
  • Temperatura Chiller freezer
  • Numar tavi 11-15
 5. Blast chiller, 6 GN1/1
  18.535 RON
  • Temperatura Chiller freezer
  • Numar tavi 3-6
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 21

Pagina
pe pagina
Setati descendent