Seturi tacamuri inox

Ustensilele pentru servit mancarea sunt indispensabile oricarei mese, fie ea una festiva, fie una dintre mesele zilnice. Acestea sunt, insa, un accesoriu care trebuie sa fie nu doar util. Furculita, cutitul si lingura au si un rol estetic extrem de important, care contribuie in mod esential la crearea decorului. 

Fresco va pune la dispozitie o gama complexa si extrem de variata de seturi de tacamuri din inox, de cea mai buna calitate. Acestea se fac remarcate prin designul elegant, cat si prin functionalitatea ridicata. Seturile de tacamuri din inox sunt caracterizate prin forme simple si clasice, cu linii clare. In plus, aceste ustensile pentru servit masa, din inox, reprezinta cea mai buna alegere, deoarece au o durata de viata indelungata. 

Un atu major al unui astfel de set din inox este faptul ca nu se oxideaza si se pastreaza ca nou pentru multi ani. Cutitul, furculita, lingura si lingurita sunt rezistente la acizi si coroziune. In plus, datorita materialului de inalta calitate din care sunt realizate, seturile de tacamuri din inox din oferta Fresco se curata extrem de usor si nu raman patate. 

Ce contine un set de tacamuri din inox? 

Produsele de acest tip din oferta magazinului nostru va vor asigura totalitatea obiectelor de care aveti nevoie pentru servirea mesei. Un astfel de set este compus din:

  • 6 furculite de masa;
  • 6 linguri de masa;
  • 6 cutite de masa;
  • 6 lingurite. 

Daca sunteti in cautarea unor tacamuri pentru uz zilnic, acestea trebuie sa fie simple, fara forme sau elemente decorative deosebite si trebuie sa fie realizate din materiale rezistente. In cazul in care va doriti sa achizitionati astfel de ustensile de luat masa pentru uz ocazional (evenimente), atunci acestea trebuie sa aiba un design deosebit, care sa inspire eleganta si prestanta. In oferta magazinului nostru, veti gasi seturi pentru ambele situatii. 

Fie ca aveti nevoie de un set din inox pentru acasa, fie pentru dotarea restaurantului sau a cafenelei dumneavoastra, Fresco este alegerea ideala. Produsele noastre se fac remarcate prin pretul avantajos, design rafinat si calitate superioara. Proiectul Fresco este de peste 25 de ani in slujba dumneavoastra si sustine geniul bucatar inca din 1992, motiv pentru care cunoastem diversitatea clientilor nostri si a nevoilor acestora. Prin urmare, includem in oferta noastra seturi din inox care pot fi utilizate rapid oriunde aveti nevoie pentru a servi masa intr-un stil elegant si curat. 

Toate tipurile de seturi de servit masa din oferta Fresco va ofera un raport calitate-pret avantajos. Totodata, veti beneficia de o gama variata de produse, provenita exclusiv de la branduri renumite la nivel international, de solutii integrate si personalizate, cat si de suport permanent din partea noastra. Consilierii Fresco va pot oferi servicii de consiliere, astfel incat sa puteti alege modelele de seturi din inox potrivite situatiei si business-ului dumneavoastra. 

Consultati oferta completa de seturi de tacamuri din inox, disponibila in oferta Fresco. Comandati modelul care va completeaza cel mai bine decorul gandit si care sa faca masa mai atragatoare si sa puna in valoare preparatele pe care le veti servi cu aceste ustensile dedicate. Utile si elegante, acestea va vor ajuta sa oferiti un plus de rafinament oricarei mese!

To Top