Module refrigerate

Module refrigerate pentru bar

Modulele refrigerate pentru bar din oferta Fresco Expert sunt ideale atat pentru depozitarea butoaielor de bere, cat si pentru servire. Primele dintre acestea au o capacitate de 4, 6 sau 8 butoaie de cate 50 de litri fiecare (deci o capacitate totala de 200, 300 sau 400 de litri), pe o structura din inox. Pe de alta parte, modulele pentru servire sunt dotate cu 1 sau 2 cuve si 2 pana la 4 usi fiecare. Acestea au suficient spatiu de depozitare pentru 2 pana la 4 butoaie de 50 de litri fiecare (o capacitate totala intre 100 si 200 de litri).

Modulele refrigerate pentru bar se folosesc pentru dozatoarele de bere de la evenimentele muzicale indoor sau outdoor (concerte, festivaluri etc.). Acestea pastreaza constant o temperatura rece a berii, satisfacand astfel pana si gusturile celor mai exigenti dintre clientii business-ului dumneavoastra din domeniul alimentatiei publice.

Modulele refrigerate sunt doar unele dintre echipamentele pentru bar pe care proiectul Fresco vi le pune la dispozitie. Inca din anul 1992, am sustinut geniul in bucatariile profesionale, motiv pentru care, astazi, va stam la dispozitie cu: mixere si blendere profesionale, dispensere si dozatoare de bauturi, vitrine frigorifice pentru bauturi, masini de spalat si lustruit pahare, masini pentru cuburi de gheata, storcatoare de citrice si pannini - grill de contact.

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
12 Articole
12
24
36
50
12
24
36
50
To Top