ECHIPAMENTE SEMIPROFESIONALE

Accesorii gatit si echipamente servire de calitate!

Fresco Expert sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992 si va pune la dispozitie accesorii de gatit si echipamente servire cu o durata indelungata de viata, la un raport corect calitate-pret. Este vorba despre seturi de vase, oale si cratite, vase pentru specialitati, tigai, capace, dar si acesorii pentru vase de gatit. Toate acestea provin de la branduri recunoscute la nivel international, avand garantia calitatii, durabilitatii si eficientei.

Orice bucatar, indiferent de nivelul sau de experienta, stie cat de important este sa foloseasca accesoriile pentru gatit potrivite atunci cand prepara specialitatile culinare. Iar orice chelner, mai tanar sau mai versat, isi doreste echipamente de servire care sa ii faca munca mai usoara, dar sa si puna in valoare preparatele spectaculoase. Tocmai din acest motiv, va sfatuim sa le achizitionati din oferta noastra!

Echipamente servire la un raport corect calitate-pret!

Experienta dobandita de proiectul Fresco in cei peste 25 de ani de evolutie pe piata romaneasca a facut ca astazi sa va putem oferi unele dintre cele mai apreciate echipamente de servire si accesorii de gatit pentru bucataria dumneavoastra profesionala. Consultati oferta noastra, alegeti-va produsele care raspund cel mai bine nevoilor dumneavoastra si contactati-ne! Va vom furniza consultanta si suport ori de cate ori aveti nevoie.

Accesorii vase gatit

Ascutitor cutite electric

Boluri

Cani si sisteme filtrare apa

Cutite

Oale si cratite universale

Platouri mici servire

Tigai grill

Tavi si platouri

Tigai wok

Vase si tigai specialitati

Tigai universale

Tigai pentru clatite

Tigai adanci

Tacamuri

Termometre