MALAXOR PIZZA - PATISERIE - COFETARIE

Malaxoare pizza - aluat | Gama variata

Aveti nevoie de un malaxor pentru pizza si alte tipuri de aluat sau pentru patiseria ori cofetaria pe care o detineti? La Fresco Expert, gasiti o gama variata de malaxoare, cu cap fix sau rabatabil, cu spirala ori cu furca, de diverse capacitati. Toate acestea provin de la producatori recunoscuti la nivel global, prin urmare va ofera garantia calitatii, a eficientei si a unei durate de viata indelungate.

In functie de business-ul pe care il conduceti, puteti alege malaxoare pentru pizzerii, patiserii, brutarii sau covrigarii. Acestea sunt echipate cu protectie pentru reducerea eliberarii prafului de faina in zona de lucru. La Fresco Expert, gasiti malaxoare cu boluri din otel inoxidabil si instrumente spirale, cu sisteme care previn cresterea aluatului in timpul procesului de mixare.

Malaxoarele de pizza, aluat, patiserie si covrigarie de la Fresco sunt dotate cu una sau mai multe viteze, in functie de performantele lor, si sunt echipamente foarte usor de curatat. Prin urmare, daca aveti nevoie de un astfel de dispozitiv, apelati cu incredere la noi!

Va stam la dispozitie, de peste 25 de ani, cu solutii optime, personalizate si servicii integrate, prin care sa va oferim cele mai bune echipamente pentru bucataria dumneavoastra profesionala!

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 15

Pagina
pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-12 din 15

Pagina
pe pagina
Setati descendent