Malaxoare pizza | patiserie | cofetarie

Aveti nevoie de un malaxor pentru pizza si alte tipuri de aluat sau pentru patiseria ori cofetaria pe care o detineti? La Fresco Expert, gasiti o gama variata de malaxoare pentru pizza si panificatie, cu cap fix sau rabatabil, cu spirala ori cu furca, de diverse capacitati. Toate acestea provin de la producatori recunoscuti la nivel global, prin urmare va ofera garantia calitatii, a eficientei si a unei durate de viata indelungate. 

In functie de business-ul pe care il conduceti, puteti alege malaxoare pentru pizzerii, patiserii, brutarii sau covrigarii. Acestea sunt echipate cu protectie pentru reducerea eliberarii prafului de faina in zona de lucru. La Fresco Expert, gasiti malaxoare pentru aluat pizza cu boluri din otel inoxidabil si instrumente spirale, cu sisteme care previn cresterea aluatului in timpul procesului de mixare. 

Malaxoarele pentru patiserie si cofetarie, utilizate pentru framantarea aluatului de pizza sau pentru realizarea preparatelor de patiserie si covrigarie, din oferta  Fresco, sunt dotate cu una sau mai multe viteze, in functie de performantele lor. Aceste echipamente profesioniste sunt foarte usor de curatat, in ciuda complexitatii functiilor lor. Prin urmare, daca aveti nevoie de un malaxor pentru patiserie / cofetarie, apelati cu incredere la noi! 

Va stam la dispozitie, de peste 25 de ani, cu solutii optime, personalizate si servicii integrate, prin care sa va oferim cele mai bune echipamente pentru bucataria dumneavoastra profesionala!

Filtrare
Pozitie
Nume produs
Pret
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista
Produsele 1-12 din 15
12
24
36
50
Pagina
12
24
36
50
To Top